Šta je novo?

Logitech UltraX

MichaelZ

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
620
Za zainteresovane , stigla danas 3 komada ove trazene tastature u radnju na Terazijama (mislim da je broj 12) Computer Corner po ceni od 2090 dinara , ostala jos 2 ;)

Slučajno znam gde ima još 5-6 komada po 1750 dinara.

Ocu ja ocu ja, poshalji mi na PM, dacu i 2000 pune :)

ZorMi je napisao(la):
Slučajno znam gde ima još 5-6 komada po 1750 dinara.

Ja bi odmah kupio jedan ako imas na prodaju, samo reci gde ih to ima

Nije ovde za reklame pa odgovaram na mail (ko ga ima), mada je očigledno... Ima još 5 kom, ako su li to one jako tanke metalic, da ne bude zabune.

Zormi, ovo je soba Domace trziste gde se slobodno mogu navoditi imena firmi, kako u pozitivnom, tako u negativnom kontekstu. A kako ste sponzor :), tek tu nema problema :).

nesharm je napisao(la):
slobodno mogu navoditi imena firmi, kako u pozitivnom, tako u negativnom kontekstu. A kako ste sponzor :), tek tu nema problema :).
Ajd bar ograničite ovo 'u negativnom'. :eyebrows: Šalu na stranu, još nije spremno za Logitech Gaming Center (iako smo vozili karting u tu čast ;) ), ovo su samo probne ture.

Zormi, ja bih voleo da jednom u zivotu napravim glupost i da uzmem onaj najskuplji Logitech force feedback volan. Jer ce biti to da se proba? Ipak da znam, za sta dajem pare?
Hvala!

testthenext je napisao(la):
Logitech force feedback volan. Jer ce biti to da se proba?
Ima trenutno montiran Logitech MOMO Force Feedback, instalirani su demo McRae i MS Kart.

ZorMi je napisao(la):
Ima trenutno montiran Logitech MOMO Force Feedback, instalirani su demo McRae i MS Kart.

Ah-a.. pa to je verovatno to.. oko 8600 din?

Jel to kod vas tamo na NBGD u radnji ili negde drugde?

Hvala puno!

jox je napisao(la):
Logitech Gaming Center???

da

Logitech Gaming Center???

ajde sad za nas koji jos nismo culi o tome

a sta je to i gde se nalazi???

Jox, procitaj 3-4 posta iznad svog...

ZorMi je napisao(la):

pa jedino iz cega eventualno mogu neshto da zakljucim je ovaj kvot iznad. Ali ni to mi ne govori da li je Gaming Centar predstavljanje Logitech proizvoda ili Igraonica ili...
Uostalom... nisam jedini koji ne zna shta je to...
I? na kraju shta je?

Vrh Dno