Šta je novo?

Logitech Ultra-X media tasteri, kako?

Sivi

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2004
Poena
619
Kupio sam danas ovu tastaturu usb, oem pakovanje, ali nijedan od tih media tastera neradi. Pre ove sam imao Sweex sa sličnim tasterima i ona je radila ok bez ikakvih drajvera. Probao sam da nađem neki drajver za Ultra-x i svuda piše da mora da radi bez njih, niti ih uopšte ima Logitechovom sajtu.

Molim vas za pomoć, da li postoji neka caka ili nekakvo podešavanje koje sam prevideo?

Ja imam dotichnu dodushe na ps/2 i sve radi najnormalnije. Verovatno je pokvarena.

Sivi je napisao(la):
Kupio sam danas ovu tastaturu usb, oem pakovanje, ali nijedan od tih media tastera neradi. Pre ove sam imao Sweex sa sličnim tasterima i ona je radila ok bez ikakvih drajvera. Probao sam da nađem neki drajver za Ultra-x i svuda piše da mora da radi bez njih, niti ih uopšte ima Logitechovom sajtu.

Molim vas za pomoć, da li postoji neka caka ili nekakvo podešavanje koje sam prevideo?

I moja radi bez drajvera, XP sp2 :trust:

Olakšanje :)
Rade i media tasteri ali tek kad je priključim na ps/2 sa usb-ps/2 konvertorom koji sam dobio uz logi miša, a onda miša stavim na usb. Jel ima neko neku ideju zašto je to tako, da li se to smatra nekim nedostatkom (mada čisto sumnjam)?
Taster www mi otvara umesto Firefoxa Maxton wtf. Firefox mi je default browser, kako sada to?

Prosto je zadovoljstvo sada kuckati postove, biće spama :) .
Bez šale u čemu je sada fora da li da je vraćam zbog toga što neće da rade na usb-u ili je do nekog podešavanja.

Meni je nakacena na USB i rade svi osim play/pause i favorites. Steta sto nema volume + i - i sto ne mozes da ukljucis masinu hotkey-em (moze ali ako se zakaci na PS/2 adapterom).

vidi sad ovo.
i ja imam tu tastaturu, svi tasteri rade, samo moras malo da podesavas ,
recimo PLAY/PAUSE nije radio u Winamp-u dok nisam podesio hotkey da bude Ctrl+P.

Sve u svemu ja imam neki drugi problem.
moja tastatura je USB varijanta a stari mis mi je PS2

Problem je sto kada ukljucim racunar komp ne skonta misa a kao tastaturu imam dva uredjaja HID Keyboard Device - sto je ok
i jos jednu PS2 Keyboard -- naravno koja ne postoji, kontam da se mis tu nekako ugurao..... kada ga restartujem sve se namesti i ok radi i mis i tats.
gluposti nevidjene... :type:

Nazad
Vrh Dno