Šta je novo?

Logitech MX518 problem sa klikom

Br@n@c

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2006
Poena
319
Od juce vlasnik ovog dobro poznatog misa a vec problemi.
Dakle problem(ili ne :?) je da sam vec juce imao problem da kada kliknes na jednog od njih cuje se 2 x ''klik'' tj prvi ''klik'' kao da je posledica lose postavljenje maskice pa se plastika zaglavljuje. Od danas desni radi normalno tj cuje se normalno ''klik'' a levi kao i juce mozda cak gore. Ovo me uzasno iritira i mislim dati 50e za mis a ovako banalni problemi od strane proizvodjaca mada sam izgleda pre dobio felerican model :mad:. Pre njega sam imao od istog proizvodjaca model MX 310 koji troduplo manje kosta a nema tih problema sa klikom.
Da li da ide na reklamaciju ili da se nerviram dok mi ne rikne, ili da cekam izesno vreme u nadi da ce se problem resiti sam od sebe :wall:

Poslednja izmena:
Problem nece da se resi sam od sebe, ja sam imao slican problem na mx 310 misu i lepo sam ga otvorio i malo obradio problematicnu plastiku koja je kacila kao sto i tebi kaci i sad nema problema. S obzirom na to da je tvoj mis nov bolje ga zameni i mirna ti glava.

Zamenjen je drugim MX518 i nema vise zezanja... Ahhhh lakse se tipkaa. :D
Hvala svima

Poslednja izmena:
I ja sam imao isti problem na mx510 ali se resio sam od sebe. Mislim da je nesto zapalo ispod plastike levog klika i da se zbog toga cuo dvoklik.

Problem nece da se resi sam od sebe, ja sam imao slican problem na mx 310 misu i lepo sam ga otvorio i malo obradio problematicnu plastiku koja je kacila kao sto i tebi kaci i sad nema problema. S obzirom na to da je tvoj mis nov bolje ga zameni i mirna ti glava.

Kako si ga otvorio ?

Vrh Dno