Šta je novo?

Logitech MX518 & Media Play Cordless Mouse

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Na sajtu Benchmark je objavljen test dva periferijska uređaja - high performance i multimedjalnog miša Logitech...

Miš, kao osnovna periferija današnjih kompjutera, je prešao dug evolutivni put da bi izgledao i funkcionisao na način kao što to rade današnji modeli. I uvek kada se učini da na tom polju nema šta novo da se kaže pojavi se neko novo poboljšanje u vidu veće preciznosti, bolje ergonomije ili, recimo, jačeg force-fedback-a na igra čkim periferijama. Poslednjih nekoliko godina najveći napredak u polju inovacija na "glodarima" se pripisuje Logitech-u. Posle raznih unapre đenja na svojim modelima, Logitech je već usavršio proizvodnju modela namenjenih isljučivo igračima, ali i oni namenjeni širem krugu korisnika i multimediji ne zaostaju. Stoga smo i mi odlučili da se pozabavimo sa par novih top modela koji se mogu nabaviti kod nas. Jedan je naslednik čuvene MX510-ke koji je sada u verziji MX518, a drugi je MediaPlay - bežični miš koji je pre svega orijentisan na Windows Media Centar i koji bi trebalo da spada u bolje bežične primerke. Međutim, nisu sva očekivanja ispunjena, a obrazloženja ćemo navesti u tekstu na adresi
http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=8699

MX518 je stvarno extra mish, dolazim u iskusenje da prodam MX1000. 😀 :d

POZ :wave:

ja imam MX518 vec preko mesec dana i pravo da vam kazem u pocetku nisam ni mislio da ce biti neke razlike u odnosu na MX510 .. ali igranje CS-a sa MX518 na 800DPI i MX510 koji je po defaultu 800DPI je nebo i zemlja i stvarno je mish odlican

A tek kada ga prebacis na 1600dpi :-devil-:

Da li ce se mozda proizvoditi MX518 za levoruke?

Tesko. Imaju posebne serije miseva za levoruke (neke shnj firme), ali ces vrlo tesko da nadjes igrachkog misa specijalno za levoruke. Inache, logitech se predefinisao na miseve koji uglavnom bolje leze u desnoj ruci. (ehhh.... mishevi.....)

Pa naravno kad levorukih u svetu ima ~70 puta manje od desnorukih...kad bi Logitech proizvodio miseve samo za levoruke vrlo przo bi dosao pod stecaj 😀 :d
salu na stranu...a sta mislite da li bi Logitech Pravio po narudzbini(naravno cena bi bila vece nego uobicajno)? ,)

Nazad
Vrh Dno