matori neznam za vas ali mene je$e u zdrav mozak
samo cekam da dobijem status membera da stavim oglas za prodaju
generalno nisam zadovoljan
sta bi sad,tako je kako je,ako mi prekipi leti kroz prozor,necu da sebi navlacim nevolju na vrat,🙂
Nego,sta bi sa odgovorom,zna li iko sta i kako.Da li da reklamiram ili to tako ide?
probaj da pritisnes u isto vreme connect dugme na tastaturi i pointu
ne radi ti cela tastatura ili samo hotkeys?
ja sam reinstalirao win i radila je bes setpointa
Pa evo da pojasnim od pocetka kupovine.Raspakujem sve stavim bluetooth u usb,ukljucim misa i tastaturu i mis odmah radi no tastatura ne.Onda ubacim cd i ide instalacija i restar.Kad restartuje onda kaze da je nasao tastaturu,da ukucam pass lozinku i onda je i tastatura spojena.
No,onda deinstaliram setpoint,i tastatura je ponovo"mrtva".Sto znaci da bez setpointa nece da radi.Dok mis celo vreme savrseno funkcionise.
Namece se pitanje,kako cu da instaliram windows kad jednom budem cistio racunar.
Pitanje je,dali da reklamiram tastaturu kao neispravnu,ili to tako treba(ne bih da se blamiram i da mi se tipovi smeju ako bi reklamirao)?
System Restore u vreme kad nisi imao problema?Nisam imao nikakvih problema sa tastaturom,nego volim tako da ispitujem sve i svasta.
Sta predlazes?
Ne radi se o problemu.Tastatura radi kako treba.Problem je sto tast. ne funkcionise bez set pointa.A mis da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari