Šta je novo?

Logitech MX5000?

• Začetnik teme Začetnik teme bira
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bira

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2003
Poena
619
Jel ima neko iskustva sa ovim kompletom?
Kako se ponasa tastatura tokom igranja,da li dolazi do nekih problema?

Hvala unapred!
Pozdrav

Ja sam imao prilike da istestiram doticni (u gornjem linku mozes procitati moje utiske), a posto si u pitanju spomenuo igrice misim da ce ti raditi sasvim ok, mada imaj u vidu da tastatura nije gamerska vec vise orijentisana ka multimediji. Touch-pad je blizu ctrl tastera pa ako imas dugacke prste moze cesto da ti se desi da ga slucajno pritisnes u toku igranja, sto moze da bude frustrirajuce dok se ne naviknes.

Imam pitanje za one koji imaju iskustva.Kupio sam nedavno Logitech MX5000.Kad sam prikljucio mis je odmah proradio ali tastatura tek kad sam instalirao setpoint.Ako deinstaliram setpoint i tastatura ne reaguje.Da li to tako treba ili da reklamiram?Ovi u trgovini gde sam kupio pojma nemaju.
Hvala unapred na odgovoru
Pozz

sta bi sad,tako je kako je,ako mi prekipi leti kroz prozor,necu da sebi navlacim nevolju na vrat,🙂
Nego,sta bi sa odgovorom,zna li iko sta i kako.Da li da reklamiram ili to tako ide?

sta bi sad,tako je kako je,ako mi prekipi leti kroz prozor,necu da sebi navlacim nevolju na vrat,🙂
Nego,sta bi sa odgovorom,zna li iko sta i kako.Da li da reklamiram ili to tako ide?

probaj da pritisnes u isto vreme connect dugme na tastaturi i pointu

ne radi ti cela tastatura ili samo hotkeys?
ja sam reinstalirao win i radila je bes setpointa

probaj da pritisnes u isto vreme connect dugme na tastaturi i pointu

ne radi ti cela tastatura ili samo hotkeys?
ja sam reinstalirao win i radila je bes setpointa

Pa evo da pojasnim od pocetka kupovine.Raspakujem sve stavim bluetooth u usb,ukljucim misa i tastaturu i mis odmah radi no tastatura ne.Onda ubacim cd i ide instalacija i restar.Kad restartuje onda kaze da je nasao tastaturu,da ukucam pass lozinku i onda je i tastatura spojena.
No,onda deinstaliram setpoint,i tastatura je ponovo"mrtva".Sto znaci da bez setpointa nece da radi.Dok mis celo vreme savrseno funkcionise.
Namece se pitanje,kako cu da instaliram windows kad jednom budem cistio racunar.
Pitanje je,dali da reklamiram tastaturu kao neispravnu,ili to tako treba(ne bih da se blamiram i da mi se tipovi smeju ako bi reklamirao)?

meni je mx3000 radio chim sam utakao bez setpointa koliko se secjam, davno beshe.

Pa evo da pojasnim od pocetka kupovine.Raspakujem sve stavim bluetooth u usb,ukljucim misa i tastaturu i mis odmah radi no tastatura ne.Onda ubacim cd i ide instalacija i restar.Kad restartuje onda kaze da je nasao tastaturu,da ukucam pass lozinku i onda je i tastatura spojena.
No,onda deinstaliram setpoint,i tastatura je ponovo"mrtva".Sto znaci da bez setpointa nece da radi.Dok mis celo vreme savrseno funkcionise.
Namece se pitanje,kako cu da instaliram windows kad jednom budem cistio racunar.
Pitanje je,dali da reklamiram tastaturu kao neispravnu,ili to tako treba(ne bih da se blamiram i da mi se tipovi smeju ako bi reklamirao)?

reklamiranje ti nece priznati jer u uputstvu pise da bi radila kao kako treba treba imati setpoint.
evo ti ovako fora kako sam ja to uspeo da uradim
instaliras setpiont restartujes komp reinstaliras windows i radice ti sve bez setpointa i onih ******.

PS.
Sto si uninstall-irao setpoint ?
jer ti se desava da zakuca od jednom i kuca samo jedno slovo 100x

primer
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Nisam imao nikakvih problema sa tastaturom,nego volim tako da ispitujem sve i svasta.Razmisljajuci mi bilo nelogicno da ne prepoznaje bez software jer sta onda kad izbrisem windows,i onda sam tako poceo sve dublje da caprkam.
Sto se tice predloga,molim te pojasni mi,da li da reinstaliram windows tipa oporavka ili brisanja.Nesto mi se ne brise win. jer imam puno uredjaja da ponovo instairam drivere.
Sta predlazes?

Ne radi se o problemu.Tastatura radi kako treba.Problem je sto tast. ne funkcionise bez set pointa.A mis da.

ja ne znam kako moze to da se uradi bez setpointa osim reinstalacije sistema (ne popravka)

sve u svemu nece ti raditi hotkeys(digital,media,library,sync,e-mail,messenger,webcam)
a ostali rade
i da kad budes menjao baterije menjaj jednu po jednu zato sto kad nekoristis setpoint pise samo datum vreme i temp. a ako ti se desi da izvadis sve baterije onda ce samo da pise logitech mx 5000 i nista vise
e sada nisam provalio kako to da vratim da pise datum vereme i temp.

Nista,odradicu jos neke stvari sto trebam pa cu formatirati win,pa da vidim kako ti kazes.
Meni se cini da je to sve slicno jednom drugom"problemu",ili kako ga nazvati,mozda apsurd savremene tehnologije.Odlucim pre par godina kupiti kucni telefon i odem i kupim najskuplji,sve opcije ima da sad ne nabrajam,samo sto sam ne zove i prica,i zamisli,nestade struje i ja ne mogu da pricam.Ajme,jesam se smejao.Tel od 250 eur ne moze da funkcionise bez struje,a tel od 10 eura moze.Meni se cini da je to i ovo sa bluetooth tast.Imas kao savremenu tehnologiju ali vrati se na"konja" pa ori njivu,🙂

Reci mi da li si prokuzio sva podesavanja.
Ne mogu naci alarm kako mu se podesava

To set the LCD's alarm:
Display the current alarm details on the LCD. To do this, press the F key ( + F9) until the word 'ALARM' appears.

Press the F key ( + F10). You are now in 'Set mode' (you can exit this at any time by pressing the Esc key).

The current alarm hour on the LCD flashes to show that it is ready to be changed.

Set the alarm hour by either typing the numbers or using the cursor up and down keys, followed by Tab or Enter.

Set the correct minutes by either typing the numbers or using the cursor up and down keys, followed by Tab or Enter.

The symbol is displayed on the LCD to show that the alarm is set. The default alarm action is the keyboard's integrated audible alarm, but this can be changed in SetPoint™ (for example to launch an MP3 music file or your calendar application). See To customize a hot key.

When the time you set for the alarm is reached, the alarm action is activated.

Notes

You can press the F key to activate or deactivate the alarm.

When the alarm sounds, you can press the spacebar, Esc, or the F key to stop it.

To pise u helpu ali ja to ne mogu naci

Nazad
Vrh Dno