Šta je novo?

Logitech MX400 Performance Laser Mouse

Vai.God

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2006
Poena
309
Logitech_MX400_Laser_Mouse.gif

Treba da kupim ovaj mis, pa me zanima kako se pokazao u radu i koliko dugo vas sluzi?
Da li ima cestih slucajeva da je nesto otkazalo na njemu?

Ja ga imam, cini mi se vec tri godine a mozda i vise. Bio je valjda drugi logitech laser mis u to vreme ( posle mx1000), ali je imao znatno prihvatljiviju cenu.
I dan danas me odlicno sluzi, nista nije otkazalo, vrlo je precizan , jedino sto mi je zasmetalo prvi put, sto je klik na tockicu u pocetku bio veoma tvrd, ali posle mesec dva dana se razradio pa je sada znatno meksi. Dal je to bilo samo do mog primerka, ne znam tacno.
Sve u svemu odlican mis i siguran sam da ce me sluziti jos nekoliko godina

I ja sam zadovoljan korisnik, ali moram priznati da mi je matori MX510 više odgovarao - precizniji, "ide po svemu", kvalitetnije izrade.

Hvala na odgovorima. Mis je kupljen.
Odma da kazem, da mi se svidja. Lepo lezi u saci, scroll mu je meksi od malog Logitech NX50 kojem se svaki korak dobro oseti. Jedino sto se moram navici na osetljiviji srednji klik, jer do sada nisam radio sa scrollom koji ima tilt funkciju. Komforan i ergonomican, a nadam se da ce me sluziti bez greske i kvarova.
Jos jedino da kupim novu podlogu, i to imam u planu neku HAMA sa jastucicem od gela. Video sam da imaju u merkatoru.

Ja ga koristim vise od godinu dana i mogu ti reci da je mis dobar. Ima odlicnu ergonomiju. Ali ima i mana: skrol se bas cuje ako se vrti malo brze sto zna da iritira (bar mene) i guma ispod palca hoce da pocne da se guli posle nekog vremena...

Da skrol se cuje malo jace, ali kada ide na gore mada mene to ne iritira.Mene nervira sto mogucnost koricnjeca horizontalnog "skrola" radi samo dok je logitech control centar ukljucen.
Ali sto se tice te gume posle svih ovih godina kod mene nema nikakvog guljenja.
Valjda to zavisi i od serije i gde je proizvedeno. Ja sam moj licno narucio iz Beca, tamo je bio 25e, dok je kod nas u to vreme bio preko oko 45e.

Nazad
Vrh Dno