Šta je novo?

Logitech Mx1100 nov, a pohaban donji deo

koma

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
620
Uzeh ovaj miš umesto rasklimanog MX revolution. OK je za sada, samo mi je zasmetala jedna sitnica, pa bih zamolio vlsnike MX1100 da mi prenesu svoje iskustvo. Delovi označeni kao worn mouse feet su malo pohabani !?
Kako je to moguće kada je miš nov ?

Pozdrav,

Ne znam, bio je upakovan bez greške. E, da još jedna stvar povežem ja sve, a miš nikako da proradi. Vista, XP ništa. I već kada sam rešio da ga vratim, sasvim slučajno nađem reconnect utility i odjednom proradi od tada ?
Moje pitanje je da li pre prvog korišćenja mora da se odradi reconnect ?

Pozdrav,

Ja nisam morao kad sam MX3200 komplet povezivao, a ni VX Revolution... Ali dobro, šta i ako si morao prvi put, sada radi :)

Uradi reconnect ali cim je pohaban odozdo znaci da je koriscen.

cekaj druze a sta je problem zapakovati misa
evo ja neki dan sam potpuno otvorio kutiju od mog misa testirao ga i vratio u kutiju sve uredno zalepio itd ne primeti se da je otvaran a drug me zeza vid njega zapakovao ga kao da je nov oces kuci da bude kao prvo otvaranje
tako da trebao si ga otvoriti u radnji pa ako ti se ucini da je koriscen trazis drugi

Kod Logitecha se jasno vidi ako ga otvoriš, barem je tako bilo na kutijama od G3, G5, G9, MX Rev, MX1000 i svih kompleta... Ta nalepnica uvek pocepa karton, zato niko skoro u radnjama i ne želi da otvara da bi mušterije videle...

pa sad nije tacno ko ume nije problem danas sam otpakovao jedan g5 da ga covek proba i uredno ga vratio izgleda kao da nije otpakovan :D naravno covek ga je kupio

Mislim šta reći, nego !@#$%^. Mx Revolution sam vratio posle dan, Mx1100 probao bolja mehanika i to je to.
E, sada oni čuveni providni stikeri na kutiji. Kada sam tražio da probam MX1100 prodavac je otvorio kutiju i "presekao" stiker.
I eto čist hoštapleraj sada kada "vratim film" "sečenje" stikera je bila fora.
Ali šta je tu je....!@#$%^&

Pozdrav,

khm khm.......... worn mouse feet (fasciniran sam postojanjem takvog dodatka) bi trebalo na srpskom da znaci: pohabane misje nozice. :)

I meni su dozvolili da probam isti mis pre kupovine (ne tvoj komad posto sam ga ja kupio :)) pa je moguce da je mis otvaran. Ali ne vidim nikakav nacin osim otvaranja da probas mis kako ti lezi u ruci. Nemam nista protiv da neko proba mis pre kupovine ali ako su nozice tako pohabane onda to nije u redu.
To me podseca na moju situaciju pre 7-8 godina. kupim ja regularno zapakovan Logitech mis (obicni sa kuglicom) otvorim ga a ono sloj prasine na kuglici.

P.S. Negde se spominje da je nozice moguce zameniti. Ima li to u zemlji srbiji?

Poslednja izmena:
Probavanje uređaja i opreme se radi kod prijatelja, a ne u radnji. U radnji možeš da isprobavaš samo izložene uzorke, ako tako nešto postoji. Izuzetak su možda samo monitori, jer je potrebno proveriti dead pixele, i to nije probavanje već inspekcija defekta. A to da ti prodavac otvara uređaj da vidiš "kako ti leži", nije ok. A najbolje možeš da vidiš kako ti šta leži tako što kupiš pa vidiš. Probavanje je za bezobrazne i razmažene. Sačuvaj me bože ovih što probavaju coolere i procesore... pa ih posle prodaju kao nove. Takve akcije su štetne i što se tiče garancije. Ja kad kupujem nov proizvod očekujem da ga niko nije dirao pre mene, zato se valjda i zove *nov* proizvod.

Probavanje uređaja i opreme se radi kod prijatelja, a ne u radnji. U radnji možeš da isprobavaš samo izložene uzorke, ako tako nešto postoji. Izuzetak su možda samo monitori, jer je potrebno proveriti dead pixele, i to nije probavanje već inspekcija defekta. A to da ti prodavac otvara uređaj da vidiš "kako ti leži", nije ok. A najbolje možeš da vidiš kako ti šta leži tako što kupiš pa vidiš. Probavanje je za bezobrazne i razmažene. Sačuvaj me bože ovih što probavaju coolere i procesore... pa ih posle prodaju kao nove. Takve akcije su štetne i što se tiče garancije. Ja kad kupujem nov proizvod očekujem da ga niko nije dirao pre mene, zato se valjda i zove *nov* proizvod.

Problem je sto sam ja jednom u zivotu u jednoj radnji video tablu sa misevima koji su vezani kanapom i mogu se probati.
Ali taj princip koji spominjes je smesan. Jel mislis da kad kupis neke patike da ih niko nije probao? Jel probavas pantalone pa ih oni posle okace na vesalicu?
Cooleri i procesori su sasvim nesto drugo. Sta tu ima da se proba.

Ne bih nista vise dodao,potpuno se slazem sa ovim postom.

Nego, kako vas sluša MX1100, ja nikako da podesim pointer speed i pointer acceleration onako kako bi mi odgovaralo ili previše leti pointer ili nekako secka....:smash:
A sensitivity ?

Pozdrav,

Nego, kako vas sluša MX1100, ja nikako da podesim pointer speed i pointer acceleration onako kako bi mi odgovaralo ili previše leti pointer ili nekako secka....:smash:
A sensitivity ?

Pozdrav,

Pa u Logitech softveru imas opciju da podesis pointer. A sensitivity za ona dva + i - minus tastera podesavas u istom programu ali moras prvo da kliknes na Select Button pa odaberes Mouse sensitivity.

Pa o tome se i radi...bilo koje podešavanje - rezultat nezadovoljavajući

Pozdrav,

Ne znam. Kod mene je sve u redu. Citao sam da su se neki zalili da im secka signal zbog prijemnika tj. ako se izmedju prijemnika i misa nalaze neki predmeti.

Da da taj sam...ne sme da bude metalnih predmeta između miša i risivera...recimo CoolerMaster Centurion 5 je preveliki zalogaj za njega...tj secka...problem sam rešio USB hubom koji stoji na stolu i sad miš radi bez seckanja čak i kroz zid iz susedne prostorije...
Inače...prezadovoljan sam preciznošću...kako leži... ma extra mišonja :)

Ljudi pa 90% hoce da proba nesto pre nego sto kupi, pogotovo ako je investicija relativno velika. Ne vidim problem u tome da se proba od toga se nece mis ostetiti, u tvom slucaju mis mora da je koriscen.
Ja licno pri takvoj kupovini zelim da vidim kako mis lezi u ruci, da osetim tezinu, kako je uradjena plastika i slicno, isto tako pri kupovini monitora nije mi dovoljno da ga vidim na slici nego da vidim kakav je uzivo, dok je kao sto je nekao rekao kod procesora, memorija i hardova druga prica, necu ih ni pogledati.
Ako hoces proizvod koji nije otvaran trazis od prodavca i dobijes, nije to nista strasno.

Vrh Dno