Šta je novo?

LOGITECH mx revolution problem

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
Dobio sam ovog misa od ortaka i desava se da posle sat vremena normalnog koristenja dolazi do zastajkivanje misa, kao da zamrzne na sekund pa opet proradi.
E onda krene zezanje sa radi-ne radi. Kada ugasim misa pa upalim sve proradi normalno ali opet posle nekog vremena se zezanje ponavlja.
To zamrzavanje se odnosi samo na kurzor od misa dok svi tasteri rade najnormalnije i nikada ne zezaju. Laser nije zaprljan, baterija je OK.

Da li je neko imao takav slucaj sa svojim MX-om?

ako je u garanciji nosi ga, a pre toga bi mozda mogao da probas da izguglas na engeskom i vidis da li je neko imao isti ili slican problem...

Pa da imam garanciju bio bi on odavno kod njih.

Da li neko zna gde je najbolje da se odnese na servis?

Pre nego sto odneses na sersis, probaj da risiver pozicioniras blize misu - iskoristi kabl koji se dobija uz misa pa risiver stavi negde na sto (pretpostavljam da je sad uboden u komp). Meni se ista stvar desavala dok nisam otkrio da nisu slucajno stavilni onaj lepi produzni ;)

Isti slucaj je bio kod mene, ali posto imam g-15 ubo sam prijemnik u nju i vise nikad problema.

Pa risiver mi je udaljen od misa 20cm ako je to puno onda ne znam sto se zove cordles :D

Nazad
Vrh Dno