Logo Guru
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.09.2012
- Poena
- 195
Hvala! i planirao sam.. nego reko, ako ima negde za odmahJa sam uzela na kp. Pitala sam par proverenih prodavaca i jedan je mogao da ga nabavi.
Hvala! i planirao sam.. nego reko, ako ima negde za odmahJa sam uzela na kp. Pitala sam par proverenih prodavaca i jedan je mogao da ga nabavi.
Hvala, poslala mi je Anica kontakt od jednog. Cekam da prodju praznici pa cu naruciti.Isto na KP, iskreno, više se ne sećam koji je prodavac....![]()
DaJa i tastaturu i misa povezujem preko BT. Pretpostavljam da ti mislis na desktop, pa zbog toga kazes?
Ja sam imao isti problem sa k800. Kod mene je slovo L ispisivala s vremena na vreme. Pritiskom na neki taster prestaje, ali L taster posle toga ne radi uopste. Iskljucivanjem i ponovnim ukljucivanjem L opet krece samo od sebe. Nikad nista nije prosuto na nju. Trazio resenje po netu, ali slaba vajda.Sve sam probao, čak sam i skinuo dugme, mehanizam, ništa ne pomaže. Nekad zaplbpde pa sama ispisuje ===== u nedogled dok me stisnem neko dugme pored, ali za sada je i ovako upotrebljiva.
Garancija nažalost istekla 15.8. Tj pre nekih 40ak dana 😁🫣
Ček jel moguće ovo? Ja sam bio ubeđen da do 8 uređaja mogu istovremeno...najveća glupost ako je ovo istinaNe rade preko jednog, čitaj po netu. To je sramota da ne radi preko istog.