Šta je novo?

Logitech MX Air ?

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
da li ima neko da poseduje ovaj mish i da mi kaze kakvo 'iskustvo' ima do sada sa njim? interesuje da li ima klik ili je na dodir levi/desni taster? kako funkcionise skrol (dodir?) ? i da li ga neko slucajno koristi za igranje i kako se pokazao :d

Poz.tnx:wave:

Imam ga ja na poslu - po meni je ovaj "mish" chisto proseravanje: click je senzorni, kao i scroll, ne bih rekao da je udobno bash. Shto se tiche upravljanja kompom u air modu, on je nekako skroz konfuzan, dok na stolu radi sasvim ok.

Posedujem Air i da ga nisam dobio za 5000k ne bih ga kupovao jer ne vredi te pare(100+€).
Za stolom kao i svaki laserski miš levi i desni klik (nisu senzorski i prekidači se nalaze na sredini a dugme dugačko pa se nekad desi da promašim klik) + taj senzorski skrol (nema srednji klik) a ostalu dugmad ne mogu da dohvatim posto su prekriveni dlanom a u air modu ga drzim kao daljinski i koristim tu drugu dugmad i to sto kaze zerbah kontrola skrola je malo konuzna ali navikneš se vremenom 🙂
Trenutno stoji pored kreveta i koristim ga samo kad gledam neki video sadrzaj a za ostalo koristim drugog miša. eto

Nazad
Vrh Dno