Šta je novo?

Logitech Hero g502 desni klik problem i skidanje slidera/klizaca.

Dexter013

Cenjen
Učlanjen(a)
24.05.2011
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7600x 5ghz + Aorus800
Matična ploča
AM5 MSI tomahawk B650
RAM
32gb DDR5, 2x16GB 6400MHz kingston fury
GPU
RTX 4070ti Gianward OC
Storage
Crusial ssd 500 gb + 500 gb Samsung HDD + Samsung 1TB ssd 970 evo
Zvuk
PSU
Corsair CX 850w M
Kućište
Coller Master MASTERCASE H500 RGB window
Monitor
Philips 32 inca / 1440p / 2k / 75 herCa
Miš & tastatura
Logitech Hyperion + Natec RX22
Mobilni telefon
Xiaomi
Steam
63849097
Pristup internetu
  1. Optički internet
Poz ljudi, imam problem.

mis i softver je odlican, Logitech Hero g502
ali u poslednje vreme desni klik je poceo da zeza prilikom drzanja,
dakle sam kratak klik je uvek ok, radi, ali kad se drzi i treba da ostane pritisnut, prekida na kratko pa onda opet kao drzi i tako u krug.
Uzasno iritantno u radu kad se nesto selektuje ili u igrama kad drzim desni klik za AIM ili slicno.

Gledam po netu cesta je pojava bas za desni klik, kazu da je samo zaprljano, i nasao sam klipove gde i kako da se lako i brzo ocisti.

Ali...

Problem je sto su srafovi ispod slidera, dakle kad se jednom odlepe i skinu nikad vise se ne vrate kako je bilo i uvek ispadaju po ivicama i grebu po podlozi.

Da li neko zna da li mogu da se negde kupe, ili naruce poruce, ili kako da se nekako vrate kao da nikad nisu ni skidani?

Hvala.

Aliexpress. Ali ako otvaraš, onda ne čistiš već lemilica i zameniš sve tastere.

Uf nikad to nisam radio, da nosim nekome ako ga iskopam,
|ili je jeftina oprema i mozes sam iz prve da uradis solo?

Lako je ako imas lemilicu i pumpicu (i malo znanja)
Naravno i pravi prekidac.
Ja imam kineske d2fc-F-7n prekidace. To je omron iz kine. Ima i d2f-F-7n (bez C) koji je identican samo proizveden po belom svetu. Po nekom YT klipu izgleda kao da su kineski i ugradjeni u mis fabricki.
In any case, ako si iz bg, mozes mi doneti mis, zamenicemo zacas. Ne mogu nista po pitanju glidera naravno. To sacekaj iz kine da ti stigne.

@TwistedMind Znaci imas i operemu i znas znanje, extra, nisam iz Beograda, da li mogu da ti posaljem misa postexpresom ili kako god?
Koliko odokativno naplatis servis?

@TwistedMind Znaci imas i operemu i znas znanje, extra, nisam iz Beograda, da li mogu da ti posaljem misa postexpresom ili kako god?
Koliko odokativno naplatis servis?
ne naplacujem. radim samo kada mi se radi.
Imas ponudu od mene i od skota. Vidi sta ti najvise odgovara.
Ako se odlucis da sredjujes mis, a bila bi greota da se baci zbog malog kvara, najjeftinije je da se posalje kao CC paket preko poste. Ako budes želeo, javi mi se u pp da ti dam podatke za slanje.

Poslacu ti ja taj mis, ionako ga ne koristim, sta da se patis.

ne naplacujem. radim samo kada mi se radi.
Imas ponudu od mene i od skota. Vidi sta ti najvise odgovara.
Ako se odlucis da sredjujes mis, a bila bi greota da se baci zbog malog kvara, najjeftinije je da se posalje kao CC paket preko poste. Ako budes želeo, javi mi se u pp da ti dam podatke za slanje.

Super covek , hvala puno u svakom slucaju, aj videcu sa Skotom u kakvom je stanju taj njegov i za koliko bi ga prodao,
pa ce smislimo nesto. Javljam se cim se Skot javi.

Miš stigao do Dextera, kae zadovoljan. 😁

Bice piva kad bude covek u Srbiji, malo mi skupo da saljem gajbu piva za Irsku... ;)

Mis stigao, sve super, radi kao nov, 0 problema,
tako da ovom prilikom i javno da se zahvalim kolegi Skotu, nicim izazvan odlucio je da pomogne!

@MegaSkot
Hvala jos jednom!

Nazad
Vrh Dno