Šta je novo?

Logitech Harmony One

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Gde da kupim ? Pyramid (Compland), gigatron nema...

Posto nigde nisam nasao 555, krenuo sam da trazim One ali ni njega nema...

Mnogi se reklamiraju, a niko nema... A sad bas da dam pare za 1100, puno je. Ima u madjarskoj, austriji, nacicemo nekog valjda da donese

Trazio svugde i na kraju uzeo 525 i pokajao se :). U Srbiji niko nema, ne znaju kada ce doci i da li ce uopste nabavljati.

Ja imam 525 i nista sto si naveo se ne odnosi na moj
Baterije su trajale bar 3meseca (sa pozadinskim)

BTW jesi dobio moj PM?

na 525 je jako sitan font

Ja sam moj uzeo u Big Bangu i sta znam, bas sam se razocarao. Prvo baterije koje su dosle uz njega nisu bile ispravne pa onda kako krcka, pa dugmici.

zmajns,

Nije toliko sitan font, meni npr vise odgovara izgled 525 u odnosu na One ali cim ga uzmem u ruku i malo pritisnem osetim i cujem skripuckanje i krckanje.

Na moje intresovanje zasto kod nas u ponudi nema ovog daljinskog upravljaca, evo sta je stiglo kao odgovor od strane "LogitechShop.rs":

"Prema zvanicnom stavu kompanije Logitech, taj proizvod se za sada ne moze kupiti u Srbiji. Ako se ikada stekne mogucnost da se i on kupuje kod nas, sigurno ce biti postavljen na nasem shopu."

Postavlja se pitanje, zasto je takav stav kompanije "Logitech" iako intresovanje kupaca ocigledno postoji (vec duze vreme) ?

Nazad
Vrh Dno