Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Krcka plastika, upadaju neki dugmici, za tri dana mi je potrosio cetiri alkalne baterije a nisam koristio uopste osvetljenje. Sve u svemu, bolji su nekadasnji "Pilot" daljinci.
Ja sam moj uzeo u Big Bangu i sta znam, bas sam se razocarao. Prvo baterije koje su dosle uz njega nisu bile ispravne pa onda kako krcka, pa dugmici.
zmajns,
Nije toliko sitan font, meni npr vise odgovara izgled 525 u odnosu na One ali cim ga uzmem u ruku i malo pritisnem osetim i cujem skripuckanje i krckanje.
Na moje intresovanje zasto kod nas u ponudi nema ovog daljinskog upravljaca, evo sta je stiglo kao odgovor od strane "LogitechShop.rs":
"Prema zvanicnom stavu kompanije Logitech, taj proizvod se za sada ne moze kupiti u Srbiji. Ako se ikada stekne mogucnost da se i on kupuje kod nas, sigurno ce biti postavljen na nasem shopu."
Postavlja se pitanje, zasto je takav stav kompanije "Logitech" iako intresovanje kupaca ocigledno postoji (vec duze vreme) ?