Šta je novo?

Logitech harmony + girder + ? IR ili ?

vidor

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2007
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Naime,
pazario ja Harmony One :D i prezadovoljan sam zasad sva 4 uradjaja besprekorno funkcionisu koje zasad koristim snjim. Ali prvenstveno sam zainteresovan da upravljam HTPC koji sam sam sklopio,e sad sta mi treba ? Obican IRDA na usb ? Negde sam citao da nije isto za mobilne,pda i ostale i za IR daljince.
To sam se i uverio kada sam isprobao na laptopu,instalirao Girder ali ne "vidi" nijednu komandu koju uputim sa bilo kojeg daljinca.
Help :wall:

Za girder ti treba plugin koji podrzava daljinac kojim zelis da kontrolises + moras da naucis girder sta da radi kad se pritisne odredjeno dugme na daljincu.

Za girder ti treba plugin koji podrzava daljinac kojim zelis da kontrolises + moras da naucis girder sta da radi kad se pritisne odredjeno dugme na daljincu.

Taj deo je uredu ,tj harmony mozes programirati da bude bilo koji daljinac (osim RF modela u mom slucaju). I girder programiranje mi ne predstavlja problem (bar mislim zasad) samo mi je prijemnik problem...sta kupiti i gde i da li je stvarno drugacije za mobilne,pda i za daljince? Guglao sam,neki tvrde ovo neki ono...mada je tesko jer ludi ameri imaju neke svoje standarde i nazive ( ili samo ja ne razumem) zato sam i postavio temu,makar da cujem kako su ostali resili,od koje stvarcice im je ostao prijemnij itd,itd..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno