Šta je novo?

Logitech G930

stefan1km

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2010
Poena
169
Napišite vaša mišljenja , iskustva , jer razmišljam o kupovini ovih slušalica pa imate li neki predlog savet, nešto slično , po kvalitetu i ceni , predlog bilo šta ?

Po meni su sve te gejmerske varijante slusalica klasicna otimacina para, uvek bi pre uzeo neki Akg, Senn, Grado, Koss itd. Tacno je da ti za dobar deo sluski ovih proizvodjaca treba pojacalo ili neka solidnija zvucna, ali koliko vidim ove slusalice su kod nas 200e tako da sa tom kintom mozes da pravis dosta kombinacija i dobijes sigurno dosta bolji zvuk.

Jest , ali vidi ja sam vec imao jedne bežične slušalice od logitech-a i prezadovoljan sam ja sam 3 godine njih maltretirao , i koristio svakodnevno , samo im je otišao mikrofon , mislim radi mikrofon ali sistem za pokretanje mikrofona je izgleda otišao ali nije ni čudo ... ja jesam gamer i meni bi one odgovarale , jest to velika suma novca za jedne slušalice ali sve što je dobro i košta ...

Ne znam sta da ti kazem, ako ti mislis da ti to odgovara i da je za tebe ok onda verovatno i jeste. Ja sam samo pokusao da ti objasnim da za tu kintu mozes dobiti daleko kvalitetnije slusalice.

Sto se tice tih gejmerskih sluski, ne bi trebalo da su lose SS Siberia, pa mozes i njih uzeti u razmatranje.

Razumem da si bio zadovoljan, ali ovo sto ti ShomyKg kaze je stvarno glas razuma. "Nikad" Logitech nece napraviti nesto sto ce moci da se meri sa brand-ovima koje je on naveo, a da ne govorimo o tome sto je kod njih sve manje-vise precenjeno u samom startu i onda se jos trgovci debelo ugrade u tu naduvanu cenu. Narocito sluske/zvucnici. Da ne pominjemo da su njihove sluske uvek mahom tjunirane samo za gaming ili su samo za chat... Za tih 200 eura se ponovi sa dobrim slusalicama i dobrom kartom i uzivaj. Videces, posle par dana na nekim boljim sluskama imaces pravo otkrovenje i to na svim poljima multimedije.

Posto pretpostavljam da gines za gaming-om pa u skladu sa time i zelis te sluske i da zelis i mikrofon mozes pogledati i Sennheiser-ove modele koji su tome namenjeni i jeftinije ces proci... A opet, i na necem boljem slusati mjuzu, uzivati uz filmove...

Ja licno imam G35 sto je identicna stvar samo na kabl. Platio ih 100 evra i za tu cenu mislim da su savrsene, i za igrice i za filmove i za muziku. Ako mislis da ti bas trebaju bezicne onda G930 ako ne onda G35 ( i 80 evra u dzepu), sve u svemu, svaka preporuka, odlicne su. :)

Inace review-ove sto sam citao na tu temu, svi pljuju po senn-u u tom gaming/cenovnom rangu.

Pozdrav.

g930 imaju problem sa basom cak i na default podesavanjima a logitech o tome cuti kao chkapi. Meni su izasli u susret u prodavnici, pa sam probao cak 3 kom. i isti problem. G35 radi besprekorno i sluzi svrsi, tj kao gejmerske slusalice rade extra, za slusanje muzike nisu. Postoji privremeno (user) resenje za distorziju basa kod g930 u vidu podesavanja EQ-a, ali jos uvek nista zvanicno sto je cist bezobrazluk za tu cenu.

Hmm cudno da to niko u review-ovima nije rekao, a procitao sam bar desetak. Ne znam, na G35 npr house, RnB, rap i sl meni zvuci extra, filmovi takodje, igrice su savrsenstvo za sebe. E sad ja nisam audiofil ili bilo sta slicno, volim da zvuk bude cist i da bas bude jak, a kad kazem jak volim tvrd bas koji udari u srce ne onaj sto trese prozore po 5 minuta kad udari jednom (jedna od glavnih stvari modovanja mog Z5500 i Z2300 :p Ja sam iskreno zadovoljan od svime sto kopim od Logitech-a.

E sad da dodam i da sam probao SS Siberia, Roccat Kave i Senn HD515 i HD215 i misljenja sam da je G35 solidno bolji sto se tice zvuka, a ako ne i klasu bolji sto se tice kvaliteta izrade i na dodir a izgled je subjektivan al ja gotivim kako G serija izgleda tako da je meni i to plus.

Poslednja izmena:
moji utisci su uglavnom pozitivno
dugo traje baterija oko 9sati uglavnom nekad i preko, nema prekida cak i u 3 sobi, brzo se pune
e sad negativni, s**** mi frizuru opako posle 1h nosenja, ponekad ali retko kad se cuje neki kao click sound to je to sta sam mogao da uocim za 2meseca koriscenja.
ako ti trebaju wireless sluske i koristices ih za gledanje filmova iz kreveta nocu onda vrede svaki dinar ako ce ti stoje pored kompa 99% vremena onda bolje se uzme nesto sa kablom :p

hvala na savetima , ali ja sam napravio moje stare wirelesss logitech clear chat pa ce kupovina malo sacekati , zvuk sam napravio mikrofon nisam uspeo ali ga imam na monitoru vrlo je osetljiv i nema smetnji pa odgovara tako da sam i to resio :p hvala u svakom slucaju svima pozdrav )

Poslednja izmena:
Vrh Dno