Šta je novo?

Logitech G51 Surround Sound Speaker System

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Ima ih i kod nas.Meni izgledaju suvise futuristicki.Mada nisu skupi sobzirom da imaju 155W RMS.

Koja je cena kod nas? Predpostavljam da je oko 180€?

Ima ih i kod nas.Meni izgledaju suvise futuristicki.Mada nisu skupi sobzirom da imaju 155W RMS.
Da ima ih, na vrhu Bulevara - kod Cvetkove pijace - ali necu da kazem u kojoj radnji :d.
E sada, bez zayebavanja, ime radnje počinje sa L, a završava se sa OGO.
Mislim da im je cena okolo 15,000 dindži.

Poslednja izmena:
Bas tako cena je 185e.Sasvim pristojna cena.Imas na berzi.

Predpostavljam da niko još nije čuo kako zvuče?
Meni se dizajn jako dopao, ali sam u dilemi da li da ih pazarim za sobu 4x3.5m ili da ipak uzmem x540.

Hmm gledam cene u inostranstvu koje su mnogo manje od naših

Moj ortak iz Norveške ih je pazario i kune se da su keva, naročito u igrama, a recimo da čovek nije n00b po pitanju zvuka.

Lako je njemu sa platom od 7000€...

Moj ortak iz Norveške ih je pazario i kune se da su keva, naročito u igrama, a recimo da čovek nije n00b po pitanju zvuka.

Lako je njemu sa platom od 7000€...

I on sa tom platom kupuje takve zvucnike ,) a nije noob po pitanju muzike ... ja bih uzeo LIN-a da imam tolku platu :p

Sa tom platom mozes odvojiti vise nego dovoljno novca za pravi sistem zvucnika koji bi dao neuporedivo bolji zvuk a trajao bi preko decenije, samo prasinu da brise sa njega.

pa nek ne jede picu :d

Sta pricas bre hrana tamo skuplja?? Pa u Londonu su da kazem normalne cene sa njihovim platama pa prosecni ljudi mogu priustiti sebi kakve sve stvari. Mozda je ta cena u nekoj exkluzivnoj piceriji ali daleko od toga da je tamo skup zivot (u odnosu na prosecnu platu).

Kakve veze imaju parčići pizze u Londonu sa zvučnicima koje čovek hoće da kupi ? :D
Ovo sve treba da se briše :d

To se baš i ja pitam??
Saznao sam da je pica u Londonu (koji je najsuklji grad u Evropi) jeftinija nego u Norveškoj. Sad kad budem išao kod sestre u Norvešku moram da pazim šta jedem.

ma gojko pokusava da ubedi ljude da je u Norveskoj sa 7000 eura plate zaista tesko priustiti sebi neke skuplje zvucnike od 150 eura ... dok mi tvrdimo da je stipsa :d

Hej vkozomar neznam da li znaš za tu firmu u NS što rade HiFi, ali moram da pitam.
Prodavnica se nalazi blizu Zmaj Jovine, tj kad iz Zmaj Jovine skreneš ka Zepterovoj zgradi (odma posle kafića u kom je pre par godina radila extra riba :D) i nedaleko posle Zepterove zgrade sa desne strane se nalazi ta prodavnica. Pre par godina (čitaj 2) sam negde našao na tu firmu po nekim HiFi časopisima ali sad nemogu nigde da nađem taj broj, a nazvao bih ljude da vidim koliko šta kod njih košta.
Ako znaš o čemu pričam molim te daj mi broj ili neki info da li su još tamo.

I pitaj tu ribu koliko je koštalo parče zaleđene pizze u toj prodavnici na ćošku :d :p

Poslednja izmena:
@ Neo

Izvini ali od " skora " sam u NS-u pa nisam siguran da mogu pomoci ... probaj kod starosedelaca :p

Ja se vratih sad iz NS-a, ali sam bio jako daleko tako da nikako nisam mogao da stignem sve da obavim što sam imao i da odem da vidim čega ima.

Izgleda interesantno...steta sto zivim u stanu sa providnim zidovima :/

Dobio sam ove zvucnike, pa cu se malo pozabaviti njima, za dan - dva cete imati info kako se cuju ;)

S obzirom da pored njih posedujem z5500 moci cu da napravim "paralelu" koliko toliko ;)

:wave:

Dobio sam ove zvucnike, pa cu se malo pozabaviti njima, za dan - dva cete imati info kako se cuju ;)

S obzirom da pored njih posedujem z5500 moci cu da napravim "paralelu" koliko toliko ;)

:wave:

e to nas vec zanima ... ;) ili bar za zavidne prijatelje :p :d

ukljuci ih sve odjednom, na max, 10.2 sistem :d

Poslednja izmena:
image_preview

$5499.95

ja mislim da je bzvz :d

Eh ljudi, ja se malo razocarah u ovo:p Razmazen sam ovim z5500 pa mi ovo ne deluje najsjanije, pogotovo kad se pushtaju jedan za drugim, ali s obzirom da se cenovno duplo razlikuju onda to gledam iz malo drugacijeg ugla :)

Prva mana po meni, onako na prvi pogled je nedostatak daljinskog upravljaca. To mi je totalno bzvz.
Druga stvar nakon povezivanja - kablovi od front zvucnika su uzasno kratki, imaju ne vishe od metar.
Od pozitivnih strana opet na prvi pogled bih naveo cinc povezivanje zvucnika, a ne klasicne shtipaljkice i sam izgled sistema, koji deluje malo futuristicki.

E sad ono shto vas zanima - a to je svakako kako se cuju.

Iskreno od logija sam malo vishe ocekivao. Niski tonovi su prisutni, ali su sateliti toliko jaki da bez ikakvih problem nadglashavaju woofer, te se on prakticno i ne cuje (ne oseca). To sve pricam kad se mushki odvrne sistem. Na malo normalnijim jacinama je stanje ok, sve je relativno uskljadjeno.

Velika mana je mogu slobodno reci apsolutni nedostatak srednjih tonova, shto mi nije jesno kako,ali ajde. Dakle niske mozete cuti, visoki paraju ushi, a srednje ko shisha.

Na samom kontroleru preko kog pojacavate/stishavate muziku se nalaze i ostale kontrole poput on/off, mute, ukljucivanje slushki, kao i konektori za njih, i naravno pojacavanje/ stishavanje svake komponente posebno(woof, surround, centralni). E pored tih "standardnih" mesto je nashlo dugme koje prebacuje sistem u razlicite "modove". Ima ih ni manje ni vishe nego dva:p

Jedan je logicno gaming poshto je ovo gejmerska serija zvucnika, i drugi je music. Gaming je bolji u svakom pogledu, i za igranje, i za muziku, i za filmove, jer nekako kultivishe ove visoke tonove pa je ugodjaj dosta prijatniji. Te stoga sve vreme drzim na njemu kako ne bih ostao bez bubnih opni.

Kvalitet same izrade zvucnika je bespotrebno komentarisati, logi je tu odradio posao kako treba.

Malo glupo poredjenje - ali kada bih sad kupovao sistem, izabrao bih Logija z-2300, jer iako manjka sa zvucnicima u odnosu na ovo, ipak ima woof koji radi punom parom i skidam im kapu :)

To sam sad malo sve na brzaka napisao poshto idem na basket, ali ako nekoga josh neshto zanima tu sam :)

Opet ono koliko para toliko muzike ali za razliku od tebe smatram da je nedostatak stipaljki za kablove na zvucnicima veliki minus!! Da ih ima mogao bi bez problema neko zameniti kablove i produziti ih a ovako mora da lemi na chincheve itd. Sve u svemu - zacin C......heh.

Nazad
Vrh Dno