Šta je novo?

Logitech G25

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Gde ima u BG-u i po kojoj ceni?
Unapred hvala:wave:

Elem:

Tehnomarket, na kraju Pozeske ulice [Banovo Brdo], oko 22,000 dinara.

Logo [kod Cvetkove pijace], ne znam cenu, nisu je istakli u izlogu.

Toliko od mene.

:wave:

hvala,vec sam dobio informaciju...
samo josh da legne kesh i eto nama radosti😀

Ima i u Big Apple-u na slaviji, preko puta Mc-a...
Ja probao malo, menjac je zanimljiv, mada prilicno glasan, i po mom misljenju, suvise mali.

A obruc volana ne moze da se poredi sa Momo, opet ako se ja pitam. Previse tanak, nekako aljkavo uradjen, zatim, ona sredina volana je kao kod decijeg "kartinga" od pre sto godina, "otkovana" iz jednog lose obradjenog parceta aluminijuma i kao slag na tortu, samo dva tastera na volanu.
Jedino su pedale bolje od do sada vidjenih...
I ja sam se nalozio kad sam video to cudo prvi put na netu, ali posle live experience, nisam bas siguran da li bih kupio to!

moguce,nisam ga josh video uzivo...

Otici cu ovih dana negde da bacim oko,i po mogucnosti da probam,prosto mi je neverovatno to shto kazesh,jer gde god sam citao,svi rekoshe da je fenomenalan,i da je jedina stvar koja ga "kvari" cena koja je stvarno po meni za volan preterana ali shta cu kad volem😀

I meni se svideo, skinuo sam i HD film gde covek vozi onu blesavu trku sa ednom stazom (Live for speed valjda) i volan samo tako prati pokrete auta. Tu je i menjanje brzina i tako, ali ne znam koja igra uopste podrzava menjac sem te?
Inace, menjac je u sustini sest tastera i igra mora da ima mogucnost da se svakoj brzini dodeli jedan taster. Dakle, direktan izbor brzina u sustini bi trebala da ima, a ne znam onda u kakvoj je funkciji "kvacilo" na pedalama...

Ja imam Momo odavno, i ovo mi se bas svidelo, ali kad sam otisao u radnju, razocarao sam se zaista. Nije mi bilo frka da dam te pare, ali kad sam uhvatio rukama onaj volan, jednostavno, nije to to....

Mada, meni Nokia E61 lezi savrseno u ruci, oko 190cm sam visok, pa shodno tome imam i ruke... mozda je problem do mene 🙂

Procitah u nekom hr. casopisu (BUG ili VIDI) da pedale, iako imaju tri papucice, imaju samo dve osovine te je nemoguce koristiti odvojene komande za gas i kocnicu?!?. Kvacilo je na posebnoj osovini i postoji mogucnost, kome je neophodan nezavisan gas od kocnice (obavezno u simulacijama sa turbo motorima) da se kvacilo upotrebljava kao kocnica ali onda ceo koncept pomalo gubi smisao. Jel neko proverio ovo?

To je lupetanje, nije tacno. Nekome od "glavonja" se verovatno svidela nova igracka, pa je uzeo sam da "testira" i naravno, izlupetao se!

To je lupetanje, nije tacno. Nekome od "glavonja" se verovatno svidela nova igracka, pa je uzeo sam da "testira" i naravno, izlupetao se!

I ja sam to pomislio ali rekoh da pitam nekoga ko ima ili je imao priliku da testira pomenuti g25. I moj Logitech Force GP po defaultu ima ukljucen combined pedals, tj. gas i kocnica se ne mogu koristiti nezavisno, ali jedan klik u opcijama ih vraca u odvojene pedale.

Nazad
Vrh Dno