Šta je novo?

LOGITECH G 15 gaming

opusdei

Cenjen
Učlanjen(a)
23.05.2009
Poena
151
Molim za pomoc:

naime posedujem gore navedenu tastaturu , i zanima me da li postoji mogucnost da pri igranju COD4 1.7 igre (multi naravno), displey pokazuje odredjene performanse u vidu koliko municije imam...etc. znam da na ranijim verzijama to moze (1.4 - 1.5 ...)

Fala...Smile

Pa malo je previshe glupo da spushtash pogled na tastaturu da vidish koliko municije imash nemislish ?? :d

Pa i nije glupo ako igra na HC serverima gde en moze da vidi koliko mu je tacno metaka ostalo ,a i ako je covek tako navikao ;)

Pa valjda se svi normalni igraju pro i pam mod a ne HC i ostale gluposti :D

meni je sam prepoznao samo igricu doom3 koju ni neigram!

Pa valjda se svi normalni igraju pro i pam mod a ne HC i ostale gluposti :D

Moram da ti odgovorim na ovo iako je OT:E pa vidis meni je HC mnogo bolji i realniji od glupih modova,gde je zabranjeno i ono sto treba i sto ne treba,uostalom ima razloga za svaku pusku/perk,... sto je proizvodjac stavio tu pa ako tebi/nekom smeta sto neko zna da iskombinuje perkove i oruzije bolje nije njegov problem.Mene zbog snajperisanja dragunovim ili sada u COd5 sa kar98/garandom,a koristim samo klejmur/bouncing bety i uav jammer/camouflage perkove stalno oce da izbacuju jer ne znaju gde sam pa misle da citujem.ali opet i pored toga iako modovi ne uticu na moj stil igre modovi su mi glupost ziva,bolje da su zabranili bacanje granata preko cele mape i potrudili se da izbace citere nego sto zabranjuju pola stvari koje su dosle uz igru.

Promod live za COD4 je tu da bi igra bila izbalansirana, inace je katastrofa, HC mod je jako los jer maltene svaki metak ubija (iz bilo kog oruzja). Bez promod ili ranije pam mod-a igra ne bi imala smisla (ionako COD 4 uglavnom igraju po principu spray and pray, a kamoli jos kad tu dodate gl, claymore ili rpg, noobovi sa pola mape ispale gl u nepoznato i pobiju 3-4 neprijatelja). Odosmo debelo u OT.

Promod live za COD4 je tu da bi igra bila izbalansirana, inace je katastrofa, HC mod je jako los jer maltene svaki metak ubija (iz bilo kog oruzja). Bez promod ili ranije pam mod-a igra ne bi imala smisla (ionako COD 4 uglavnom igraju po principu spray and pray, a kamoli jos kad tu dodate gl, claymore ili rpg, noobovi sa pola mape ispale gl u nepoznato i pobiju 3-4 neprijatelja). Odosmo debelo u OT.

O ovome pricham....

Fora je u tome sto ej HC mod najpriblizniji realnosti,a ne tipa njih 5orica pucaju u mene ja skacem ko zec tamo vamo i zakoljem ih sve nozem.Zato ne volim nista sto ima veze s normal modom,jer znam kako bi ja ispizdeo da je meni to uradio neki lik ko sto sam ja par puta uradio drugima,a i totalno je nerealno.A da je igra neizbalansirana jeste i to ni jedan mod ne moze da popravi,jer ameri su uradili sve sto su mogli da njihovo oruzije bude naj naj,tako da treba ili izbaciti m4 koji rafalno puca i stoji u mestu dok kalas i ostale automatske puske skacu do neba,a to nisam video da je popravio ni pro mod kao ni pam mod(koji je tu samo da bi se zabranilo koriscenje gomila oruzija).Za GL se slazem apsolutno.I ja ispizdim kad me neki sikne GL-om ili bombom koja doleti s drugog kraja mape kao i oni *****tori bombi:wall:,sto se tice spray and prey igranja ni 1 mod nece promeniti navike igraca,tako da spreya i preya ima i na pomenutim modovima

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno