Šta je novo?

Logitech FF volan - need help !!

ToxiC

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
679
Ljudi,
smestam ovo u ovu sobu iz razloga sto se ovde okupljaju igraci koji su imali mozda iskustva u ovome i imam jedno pitanje!
Naime, dobio sam ovaj volan (Logitech Driving Force Pro w/FF) za prodaju pre nekoliko dana.
Kada sam ga izvadio iz kutije i poceo da ga okrecem imao je izuzetno veliki otpor i culo se zujanje iznutra (to su elektro motori koji upravljaju sa FF-om, jel da ?)... e sad nas narod ne bibio nas narod kada ne bi cackao sve sto im se da pod ruku (a da stavljam natpis "NE DIRATI" nije eticki za radnju ;) ).... i ljudi su dolazili i cackali i vrteli i petljali se njime, i danas ja ga uzmem u ruke i pocnem da okrecem kad ono ide kao od sale ... nema skoro ni malo otpora :S:
Moje pitanje, posto se nisam susretao sa tako kvalitetnim volanima sa FF-om (ovaj model kosta 9250,00 din), da li se moze na ovakav nacin pokvariti volan, ako se vrti "na prazno" ?

Poslednja izmena:
Toxic: ja sam sa logitech momom (koji otprilike ima isti ff) kada udjem u drajvere za podesavanje imao taj veliki otpor koji ti pominjes, a kada bih izasao u vindovs otpor prakticno nije ni postojao!!! Takodje je bilo razlike i kada je komp iskljucen/ukljucen. Poz

Toxic, nemoj da brines.. ne moze tako da se pokvari volan.
To sto cas ima otpora cas nema, to moze da zavisi od vise stvari.
Da li je kompjuter upaljen, da li si u igrici, van nje.. itd.
U svakom slucaju, ne moze da se pokvari osim ako neko ne uzme, pa ko manijak ga odvaljuje do granicnika, odnosno do tacke kad ne moze da se okrece vise.. ali to bi bas moralo jako, bas da se potrudis. Ne mogu lako da se pokvare, veoma su izdrzljivi.

Nego jesi probao taj volan. Video sam danas da je stojao ispred monitora, a zaboravih da te pitam kakav je?

Nazad
Vrh Dno