Šta je novo?

Logitech FF Volan gde da kupim?

nickname

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
21.02.2002
Poena
705
Pricha se ovde u zadnje vreme o volanima pa se i ja zagrejah za taj hardver...
Gde da kupim ovaj jeftiniji model, ovde se navode cene od 50-60€, na pyramid.co.yu sam video da imaju Logi FF za 75€...

Fala unapred...

Pogledaj u Imtel-u
U cenovniku na sajtu imaju:
Logitech Wheel Formula Force GP

Izgleda ih vise nema za oko 60evra,a mogli su da se nadju za te pare u Piramidi pre par meseci

I mene interesuje volan sve vise. Na sajtu www.pyramid.co.yu sam pronasao Logitech sa i bez ff. FF je 65e a obican cini mi se 45e. Mene sad interesuje od ljudi koji imaju volane da li FF vredi dodatnih 20eura razlike ili bi mogao da prodje i model bez FF. Znaci nikad pre nisam imao volan i sad bih da ga uzmem ali da ne bacam pare bezveze.

Koje su prednosti MOMO modela nad obichnim FF ako se izuzmu odvojen menjach i vishe tastera? Nadam se da ovaj obichni nece da se raspadne posle 15 dana...

Srdjan je napisao(la):
I mene interesuje volan sve vise. Na sajtu www.pyramid.co.yu sam pronasao Logitech sa i bez ff. FF je 65e a obican cini mi se 45e. Mene sad interesuje od ljudi koji imaju volane da li FF vredi dodatnih 20eura razlike ili bi mogao da prodje i model bez FF. Znaci nikad pre nisam imao volan i sad bih da ga uzmem ali da ne bacam pare bezveze.

Za tako malu razliku u ceni,ne razmisljaj-uzmi ovaj crveno-crni sa FF

nickname je napisao(la):
Koje su prednosti MOMO modela nad obichnim FF ako se izuzmu odvojen menjach i vishe tastera? Nadam se da ovaj obichni nece da se raspadne posle 15 dana...

To bih i ja voleo da cujem ,posto razmisljam da prodam moj Logitech FF i da uzmem taj Momo

Calibra 4WD je napisao(la):
To bih i ja voleo da cujem ,posto razmisljam da prodam moj Logitech FF i da uzmem taj Momo
sad sam bio u Imtelu, imaju izlozen MOMO, OK je "na dodir" ali poshto nisam imao vremena nisam ga isprobavao, a ni obichan FF volan (nisu ga imali raspakovanog), pa nisam mogao da ih uporedim. Ako imash vremena idi pogledaj pa poshto znash kakav je obichan FF javi utiske (razlike).

kakve su cene u Imtelu za oba ta modela?

Obichan FF je 4700 din, a MOMO 8 i neshto 'iljada dinara, ne secam se tachno

A jel moze neko jos malo da pojasni razlike izmedju logitech FF i MOMO volana, da li je razlika u ceni opravdana tolikom razlikom u kvalitetu?

Sas ajde javi se ,ti si uradio takav upgrade pre 4-5 meseci

Razlika je poprilicna, tj. razlika u ceni odgovara razlici u kvalitetu. Mislim pre svega na kvalitet izrade, a sam ugodjaj... pa meni je bio odlican i obican GP... bitno je da kad vozis ne stiskas tastere, nego drzis volan... menjac je gore-dole, tj. tiptronic, a sam volan je malo glomazniji od formula serije.
A sto se tice kvaliteta formula serije, ni oni nisu losi, u svakom slucaju se nece raspasti posle 15 dana (sem ako ne vozis kao raikonen 🙂 )

Calibra 4WD je napisao(la):

Ako je taj tvoj ispravan i nije rezervisan javi se kad ga budesh prodavao...

Nazad
Vrh Dno