Srdjan je napisao(la):I mene interesuje volan sve vise. Na sajtu www.pyramid.co.yu sam pronasao Logitech sa i bez ff. FF je 65e a obican cini mi se 45e. Mene sad interesuje od ljudi koji imaju volane da li FF vredi dodatnih 20eura razlike ili bi mogao da prodje i model bez FF. Znaci nikad pre nisam imao volan i sad bih da ga uzmem ali da ne bacam pare bezveze.
nickname je napisao(la):Koje su prednosti MOMO modela nad obichnim FF ako se izuzmu odvojen menjach i vishe tastera? Nadam se da ovaj obichni nece da se raspadne posle 15 dana...
sad sam bio u Imtelu, imaju izlozen MOMO, OK je "na dodir" ali poshto nisam imao vremena nisam ga isprobavao, a ni obichan FF volan (nisu ga imali raspakovanog), pa nisam mogao da ih uporedim. Ako imash vremena idi pogledaj pa poshto znash kakav je obichan FF javi utiske (razlike).Calibra 4WD je napisao(la):To bih i ja voleo da cujem ,posto razmisljam da prodam moj Logitech FF i da uzmem taj Momo
Calibra 4WD je napisao(la):To bih i ja voleo da cujem ,posto razmisljam da prodam moj Logitech FF i da uzmem taj Momo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari