Dakle, intresuju me licna iskustva...
tastature sam uspeo da vidim uzivo... misevi mi nisu bas jako bitni ali mi se ovaj sto dolazi uz comfort vise dopada (iovako nisam siguran gde cu da ga kotrljam |)))
razlika u ceni je oko 1000din.
zasad imam sledece:
Comfort:
+jeftiniji
+mis
+naslon za zglobove se skida (zauzima manje mesta)
+prava ergonomska tastatura
-kvalitet izrade deluje slabije, plastikanerski osecaj
Wave
+deluje zaista ekstra odradjeno, gumiran naslon za ruke (kao na mojoj bivsoj ms4000)
-ogromna, zauzima puno mesta...
-tasteri nisu razdvojeni...
Nemojte mi preporucivati samo nekakve flat ili slicne gluposti, najvise bih cenio konkretna misljenja o ova dva modela. Mada prihvaticu i konkretne predloge za nesto drugo (znaci BEZICNO + ERGO), ali da ima da se kupi u ns ili da se posalje za ns i da je u ovom cenovnom rangu...
tastature sam uspeo da vidim uzivo... misevi mi nisu bas jako bitni ali mi se ovaj sto dolazi uz comfort vise dopada (iovako nisam siguran gde cu da ga kotrljam |)))
razlika u ceni je oko 1000din.
zasad imam sledece:
Comfort:
+jeftiniji
+mis
+naslon za zglobove se skida (zauzima manje mesta)
+prava ergonomska tastatura
-kvalitet izrade deluje slabije, plastikanerski osecaj
Wave
+deluje zaista ekstra odradjeno, gumiran naslon za ruke (kao na mojoj bivsoj ms4000)
-ogromna, zauzima puno mesta...
-tasteri nisu razdvojeni...
Nemojte mi preporucivati samo nekakve flat ili slicne gluposti, najvise bih cenio konkretna misljenja o ova dva modela. Mada prihvaticu i konkretne predloge za nesto drugo (znaci BEZICNO + ERGO), ali da ima da se kupi u ns ili da se posalje za ns i da je u ovom cenovnom rangu...