Godinama koristim Chicony ergonomsku, split tastaturu i sada moram da kupim neku bezicnu zato sto je kuciste prebaceno u drugi deo sobe. Koliko sam video, nema bezicnih tastatura, ergonomskih, podeljenih sa YU slovima... kakvo je vase iskustvo sa ovom Logitech, u Bg nisam nasao nista osim nje i jednog Microsoft modela, napominjem da mi je bitno da je split, navikao sam godinama a pogotovo sto malo veca ruka, prsti ne idu nikako sa nekom 'obicnom'... 
Hvala na savetima, cekam samo da cujem iskustva i da kupujem ako vredi... naravno, moze i neki drugi model, ali rekao sam sta je presudno.
P.S. Mis je Logitech G9, ali zelim tastaturu sa misem a G9 bih ukljucivao po potrebi. Jos ovo pitanje, da li ce raditi G9 ako na njegov kabl dodam 2m USB produzni?
Hvala na savetima, cekam samo da cujem iskustva i da kupujem ako vredi... naravno, moze i neki drugi model, ali rekao sam sta je presudno.
P.S. Mis je Logitech G9, ali zelim tastaturu sa misem a G9 bih ukljucivao po potrebi. Jos ovo pitanje, da li ce raditi G9 ako na njegov kabl dodam 2m USB produzni?