Šta je novo?

Logitech Cordless V400 i V500

Učlanjen(a)
01.12.2004
Poena
319
Dakle radi se o sledecem hocu prijateljici za rodjendan da poklonim neki od ova dva misa. Kupila je sada laptop neki ultra mega giga, a znam da jos uvek nema misa, nego maltretira onaj touchpad :D E pa me zanima da li neko od vas ima neki od doticna dva?

1. Kako su se pokazali u radu?
2. Koliko drzi baterija?
3. Da li oni mozda imaju neki punjac za bateriju koji ide uz njih????

najvise me interesuje dakle trajanje baterije. Na sajtu su ih nahvalii maximalno, tipa nenadmasna baterija i nikad vidjeno cudo itd... Moj favorit je V400, nekako mi je lepsi zbog one "orange" varijante... Ali mi treba necije realna iskustvo...

V400
v500

cena u Novom Sadu za, V400 je ~48e , a za V500 ~52e

p.s. lupao sam search ali nisam nista nasao... ako ima vec link, dajte ga :type:

EDIT: sada sam tek video da V400 i V500 nemaju punjac sa sobom, pise lepo u "Package Contents" na sajtu... pih!

Poslednja izmena:
hvala za link! ;)

Delimire sada sam procitao tvoj test doticnih i po malo sam razocaran. Kazes, da moj favorit V400(iskljucivo zbog dizajna i scrolla) ima problema sa snalazenjem na raznim vrstama podloga, osim klasicnih jednobojnih. Meni je ovaj mis lepsi od v500 i zato sam ga stavio na prvo mesto. Stvar je u tome, da nece biti koriscen za igrice nego za klasicni office rad, i za surfovanje po netu. Zanima me, ali najiskrenije mi odgovri posto nisam nikada imao priliku ni sa jednim od ova dva da se sretnem, da li je ta mana sto se tice lasersog senzora toliko nepodnosljiva ili nije??? Vidim da koristis v500 dugo, i verovatno si na njega navikao, i vidim da si njime skroz zadovoljan. Ali sada stvarno ne znam sta mi je ciniti...

V400 jako lepsi,a V500 kazes bolji... hm. Ajde mi daj tvoje uvazeno misljenje, i razresi dilemu. Dakle office rad...

Poslednja izmena:
Pa ako pogodis pravu podlogu onda neces imati problem, nadam se, ni sa V400. Meni je preskako tako gde V500 nije nikada. V500 je OK, ali je smor sto nema treci taster. V500 koristim vec godinu dana.

Jednostavno, V400 mi se nije dopao, preskako je npr. kada sam ga vozio po stolu, XTrac Pro HS podlozi...Dobro se snalzio na uobicajenim podlogama (platno i plasticna jednobojna). To sve moze biti nezgodno, ako koristis mis uz notebook pa podloga nije cesto dustupna (osim ako ne mislis da viucaras i podlogu sa sobom).

AKo mislis da koristis ovaj mis uz desktop masinu imas i mnooogo boljih resnenja, da se ne smaras sa malim misevima...

Vrh Dno