Majstor Zivota
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 319
Dakle radi se o sledecem hocu prijateljici za rodjendan da poklonim neki od ova dva misa. Kupila je sada laptop neki ultra mega giga, a znam da jos uvek nema misa, nego maltretira onaj touchpad
E pa me zanima da li neko od vas ima neki od doticna dva?
1. Kako su se pokazali u radu?
2. Koliko drzi baterija?
3. Da li oni mozda imaju neki punjac za bateriju koji ide uz njih????
najvise me interesuje dakle trajanje baterije. Na sajtu su ih nahvalii maximalno, tipa nenadmasna baterija i nikad vidjeno cudo itd... Moj favorit je V400, nekako mi je lepsi zbog one "orange" varijante... Ali mi treba necije realna iskustvo...
V400
v500
cena u Novom Sadu za, V400 je ~48e , a za V500 ~52e
p.s. lupao sam search ali nisam nista nasao... ako ima vec link, dajte ga :type:
EDIT: sada sam tek video da V400 i V500 nemaju punjac sa sobom, pise lepo u "Package Contents" na sajtu... pih!
1. Kako su se pokazali u radu?
2. Koliko drzi baterija?
3. Da li oni mozda imaju neki punjac za bateriju koji ide uz njih????
najvise me interesuje dakle trajanje baterije. Na sajtu su ih nahvalii maximalno, tipa nenadmasna baterija i nikad vidjeno cudo itd... Moj favorit je V400, nekako mi je lepsi zbog one "orange" varijante... Ali mi treba necije realna iskustvo...
V400
v500
cena u Novom Sadu za, V400 je ~48e , a za V500 ~52e
p.s. lupao sam search ali nisam nista nasao... ako ima vec link, dajte ga :type:
EDIT: sada sam tek video da V400 i V500 nemaju punjac sa sobom, pise lepo u "Package Contents" na sajtu... pih!
Poslednja izmena: