Šta je novo?

Logitech Cinema jacina zvuka

ne0

Slavan
Učlanjen(a)
25.07.2007
Poena
304
Ukratko, kada zvucnike prilkjucim na racunar, winamp podesim na max a zvucnike na pola, dobijam po mom licnom ukusu tih zvuk. Da li je ovo normalno? Na deklaraciji zvucnika stoji da imaju izlaznu snagu od 180w, pa mi je ovo ipak malo cudno da je tolika razlika u realnom radu (od nekoliko osoba i na nekoliko review-a sam mogao cuti/procitati da zvuk i nije toliko snazan)

Posedovao sam altec 521 i na pola snage, altec je poprilicno glasniji.

ocz, povezuju se preko usb-a i ne zahtevaju zvucnu karticu (u njima je integrisana)

Za "glasnocu" nisu presudni samo W, moguce je da su jednostavno manje efikasni, pa samim tim i tisi...

naravno mitarus.

ok ocz.

kada ih pojacam na maksimum i podesim eq u winampu, ubijaju zaista. medjutim, na 50% snage su sasvim skromni, da ne kazem tihi. bilo bi super da se neko javi ko poseduje ove zvucnike da razmenimo iskustva

ladno si menjao 521 za to...ccc :d Nadam se da ces namestiti to sto pokusavas

poz gx :)

ovaj, nisam menjao, matori mi je uzeo 521 pa sam trazio neko resenje za sobu. Uspeo sam da dobijem vrlo dobre rezultate preko stereo tool-a za winamp. Inace, zvucnici su se za sad dobro pokazali......

chudi me da nema nikog da odgovori na moj post....

ja sam imao taj problem kad sam ubacio zvucnike u usb na kucistu,kad sam prebacio na plocu popravio se zvuk.

ok, ali ja imam laptop :)
mada, probacu da ih bocnem u sva 3 pa cujem......probacu u jos jedan laptop da ih prikljucim....

uglavnom, postoje ljudi koji su na takav nacin resili prob (ne smeju biti prikljuceni na hub recimo)

Poslednja izmena:
Evo danas sam uzeo Z Cinema zvucnike i uopste nisam zadovoljan jacinom zvuka. Pise da su 180W ?
Imam i Z-5500 koji su 505W ali imam utisak da su jaci 10 puta ? Kako je to moguce ?
Evo spojeni su preko USB-a na laptopu sa Vistom Home 32bit, i gledam DVD film, zvuk je bruka slab, a pojacao sam na max.
Ako su ove jacine onda je to cista laz da imaju 180w ? Cega, one Peak power ? :D

Molim za pomoc ako uopste ima resenje da se pojacaju. :(

Probaj da povezes klasicnim putem na zvucnu kartu, pa javi dal ima razlike.

Inace, evo testa na benchu pa pogledaj sta su mu zamerili/pohvalili test.

Poz

Vrlo rado kad bi znao kako se povezuju na zvucnu ? :) Imam samo USB kabl. Neki help, info, bi bila od velike pomoci.

Da li postoji novija verzija softvera za zvucnike Z Cinema ? Ova zabada svakih 5 sek, uzas. Ne mogu da smanjim zvucnike na daljinac kada zabode program. Imam XP SP3, a isto se desavalo i na laptopu sa Vistom. Tuga za Logitech i mojih 15 k ! :(
Pomoc ljudi, vata me opasan bedak....

Poslednja izmena:
Vrlo rado kad bi znao kako se povezuju na zvucnu ? :) Imam samo USB kabl. Neki help, info, bi bila od velike pomoci.

Da li postoji novija verzija softvera za zvucnike Z Cinema ? Ova zabada svakih 5 sek, uzas. Ne mogu da smanjim zvucnike na daljinac kada zabode program. Imam XP SP3, a isto se desavalo i na laptopu sa Vistom. Tuga za Logitech i mojih 15 k ! :(
Pomoc ljudi, vata me opasan bedak....

Bolje ih vrati u radnju gde si kupio. Ako je neka normalna radnja, trebao bi da imas 7 dana fore za to.
Msm, ocigledno da ne ispunjavaju neke tvoje kriterijume ;)
Sto se tice usb varijanti, cini mi se da altec Fx 4021 usb model. Potrazi info o tome, mada ko zna dal toga ima sad kod nas (u slucaju da hoces da menjas ili da ti vrate pare).

Izvalio sam zasto zabada Z Cinema, kad ocu da slusam 32kps stream radio stanica.

Pa imaju snage, pogotovo ako je digitalni zvuk, u HD filmovi razbija kako je glasno. Mada je mala maca za Z-5500, ali to je sad na konzolama nakaceno.

Aj recite ako znate kako se obicnim pute(bananicama) povezuju na zvucnu ? Jer imam u masini Xfi Music. :(

Pa treba ti sa jedne kablic koji na jednoj strani ima 3.5mm jack, a na drugoj 2 zenska (ili muska) chincha. Ne znam tacno kakve si kablove za povezivanje dobio osim tog USBa..

Pa dobije se USB kabl, Od desnog zvucnika je kabl slican VGA kablu(srafi se), za levi je taj sa 2 cinca. I kabl za struju.
Ne znam gde bi mogao naci taj kabl da ima ovakav jack koji pase na ovaj zuti konektor ? Ali tako ne bi mogao da spojim uopste levi zvucnik ?

logitech-z-cinema-subwoofer.jpg

A što jednostavno ne ubodeš audio kabal u in na desnom zvučniku i uživaš :)

Nazad
Vrh Dno