Ajde daj molim te ne preteruj, po cemu je jedan Dual Shock toliko iznad ostalih??? Imao sam sve te navedene dzojpede i Dual Shock 2, Rumblepad 2 i Chillstream i sad X360 wireless elite joypad. Bas ovim redosledom kojim sam napisao se rangiraju. Dual Shock 3 ti je mozda toliko dobar ako imas saku kao zenica

, dzoj je jbno mali, barem meni i da ne spominjem opet polozaj analognih palica koji je bzvz. Od svega toga ubedljivo je najbolji X360 dzojped, on je fenomenalan, kvalitet na vrhunskom nivou, trigeri da ne spominjem kako razbijaju i savrseno odmerenih dimenzija, znaci ni prevelik ni premali. Kod Chillstreama jedini nedostatak je sto nema vibraciju, inace je stvarno dobar dzoj. koji me je dosta sluzio, da ne spominjem cim ga utaknes u PC radi kao x360 dzoj., u igri ti se automatski prilagodi i nema nikakvih podesavanja i cackanja kakvih sa Dual Shock 2 ima ako hoces njega na PC.
Uh prijatelju joypad-a raznih sam toliko imao da nema teoretske sanse da im znam tacan broj, koliko sam ih zbog PES-a polupao ne zna im se broj...mogu da slikam 5-6 polupanih joypad-a koje drzim u jedno kutiji za delove ako zatreba...trenutno imam 3 ispravna...
E sad po cemu ti rangiras ja ne znam...ako je rec o kvalitetu tu su svi navedeni vise manje isti, s tim da Sony joypadi imaju jako mekse tastere i kvalitetnije gumice koje traju visestruko duze...dok su kod logy-a one od tvrde neke "gume" i kad pukne mozes se samo pozdraviti jel rezerve nema da se kupi...
DS3 sam uzeo od komsije da koristim par dana kad sam polupao prethodni DS2...sta reci o njemu meni se ne svidja, R2 i L2 su jako cudni i meni ne odgovaraju, ali opet je klasa naspram Rumblepad 2 koji sa svojim "tockicem" za kretanje jednostavno ne moze ni dotaci DS2/DS3 joypad-e. Te "stelice" su kantastrofa, ti joypadi poptu Precision-a, Rumblepad-a itd su jako neprecizni a "pecurkice" - palice kad krenu da kralju posle nekog vremena...
Jedan rumblepad sam olupao o radijator pre jedno 2-3 godine...
E sad deco sta vi igrate na tim joypadima ja poima nemam, kad vam treba vibracija itd, ja PES igram preko 15 godina aktivno admin sam na najvecem nasem portalu na temu PES-a i sa jako puno igraca sam imao i imam kontakt i jako puno joypada sam imao, opste poznata cinjenica je da igraci obozavaju sony joypade... Na ovom forumu imas jos jedan admin sa pes-serbia user "maremas" bas je on "nedavno" uzeo
Chillstream za PC - reci cu samo da je svtlosnom brzinom zavrsio na bench oglasima, search oglase verovatno jos ima...
Na ruku sony-evim joypadima ide i to sto su najkopiraniji joypadi na svetu...kakvih sad kopija ima nevesto oko se lako da prevariti...
A ti snake se nemoj ljutiti ali poslednjom recenicom svog posta si me odvratio da shvatim ozbiljno tebe i tvoje postove, Dual Shock II kada se poveze preko adaptera za USB radi na principu
plug and play...nema nikakvih podesavanja itd, *** izvini sto ti to tako kazem, ali kako drugacije kad pricas neistinu...
Razumem ja omladince koji vole logy periferije, jeste logy dobra firma, i kod njih mi se svijda sto furaju svoj fazon ne pokusavaju da kopiraju sony, ali to ne znaci da su i joypadi dobri. Mislim kome jos treba da ti joypad "duva" dok igras nesto... :S