Veći broj puta sam radio na diNovo kompletu i sve zavisi šta tebi treba. diNovo jeste odličan komplet, ali, čak i kad bi želeo toliko novaca da izdvojim, gotovo sam siguran da se ne bi odlučio za diNovo (i ne samo diNovo, nego ne bi se odlučio ni za šta slično). Možda ja nisam kompetentan da pričam - ja sam baš extreman što se tiče miša i tastature. Od Intelija 3.0a se ne odvajam već 2.5 godine i, dokle god bude radio, da kucnem u drvo, neću se odvajati. Tastaturu sam tek skoro nabavio, a tražio sam neku koja mi najviše odgovara, gotovo godinu dana, na kraju uzeo MS natural. Kad uključim ponekad CS, jednostavno ne bi mogao ni sa čim drugim da igram, osim sa intelijem ili mx500. Isto tako, kada intenzivno kucam (chat, puno aktivnosti na forumu, pisanje tekstova), posle samo mesec dana sam se navikao na MS natural i već pizdim kad sednem za bilo šta drugo.
Da ne dužim, diNovo, za igre, hmm, šta reći. Mene biš ubija, nisam se navikao, težak mi je i nisam precizan sa njim (i mora da postoji kašnjenje, ja ga osećam, koga ne oseća, nek zna da greši). Tastatura je već bolja, iako na slikama liči na one tastature sa notebooka, nije, bolja je, ima dublji i prijatniji (mekaniji) klik. Ako ti treba u osnovi wireless (cordless, jeli) i želiš ponekad polu-ozbiljno da se igraš, diNovo može da bude dobro (i skupo) rešenje, ali ako si okoreli gamer, ne znam kako će ti se svideti. Mada poznajem jednog čoveka koji cepa C&C uz pomoć diNovo kompleta