Šta je novo?

LogicMail na Blackberry-iju

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
Da li neko koristi LogicMail? Ja sam uspeo da namestim Hotmail da funkcionise, ali nikako da nateram Yahoo da mi radi. Ukoliko je neko uspeo, molim za objasnjenje i pomoc.

Hvala.

uopste ne koristim BB, ali znam da ti yahoo u osnovnoj verziji dozvoljava pristup samo da preko web browser-a i njihovog sajta, a tek sa pro nalogom imas pristup POP i IMAP serverima, na koji se povezuju i sami mail klijenti. Inace do sada sam video od mail klijenta samo K-9 za android (sto nikako ne znaci da je jedini :) ) koji ima mogucnost pristupa yahoo obicnom nalogu (sigurno se vrsi neko skidanje mail-a povezivanjem na web servis-sajt yahoo-a, pa pomocu formi). Proguglaj malo, sigurno ima resenje, ako ne u LogicMail/u, onda sigurno u vidu nekog drugog programa (koji skida sa yahoo-og sajta mail)

Znam da mi treba pro verzija yahoo-a za Mac, kako bih skidao mailove u IMail na Macu, ali za mobilni mislim da ne treba. Ne mogu ni Shangmail ni LogicMail da nateram da mi prima sa yahoo-a, dok hotmail i gmail rade besprekorno. Hvala u svakom slucaju.
Poz

Nazad
Vrh Dno