Šta je novo?

Logi Z10 vreo

DaPimp

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
680
Kupio sam ove zvucnike kao poklon .....
Elem, posle svega sat vremena zvucnik na kom su komande i display je bio vreo .... desni zvucnik na slici ispod

Logitech_Z10_Speakers_3.jpg

Da li neko ima ove zvucnike i da li se to javlja i kod njega ?
Da li je to normalno (ma da mislim da nije jer je stvarno nenormalno vrelo) ? Ili je dovoljan razlog da se iskoristi garancija i uzmu novi :)

Hvala unapred na odgovoru.

Poslednja izmena:
Moras malo vise detalja da izneses....:D Kad kazes "vreo"...mislis :
a) ne mozes da drzish ruku na zvucniku ??
b) mozesh da drzish ruku na zvucniku dok ne odesh na spavanje, ali osecash da je
blago vruc...??:D

Jesi ih forsirao malo jace duzi vremenski period pa si onda osetio ili je to tako i kada slusas tihu muziku? Normalno je da se zvucnik (desni, u njemu je kompletna elektronika, pojacavaci, hladnjak...) ugreje prilikom slushanja glasne muzike.
Ali, nije normalno da se greje da ne mozesh ruku da stavish na njega..pa ako je tvoj slucaj takav, pravac reklamacija! :wave:

Poslednja izmena:
@honda
Hvala na odgovoru :) Pa pazi , vreo je , ne toliko da ne mogu da ga pipnem ali nije bas ni prijatno duzati ruku duze od 10-15 sekundi, recimo oko 40-50ak+ stepeni :D Cak sam poceo da se tripujem da nesto smrdi na pregorelu plastiku :) Zvucnici savrseno rade ... i greju se na 50% volume-a isto kao i na 80% .....
Sto se tice forsiranja ... pa recimo da sam to osetio posle sat - sat i p'o, pustanja mp3-ica na recimo 70% volume-a ... i narednih dva tri sata temp mi se cinila ista kao i posle tih sat vremena ........ a muzika je bila znatno tisa , ispod 50%.
A posto je to bio moj poklon nekom :D nije mi cilj da zapalim tudju kutju kad vec nisam svoju :D

Poslednja izmena:
hehehhehee resio si da spalish Djenku:D Sve je ok, nista ne diraj!:wave:

Nazad
Vrh Dno