Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja sam pre 2 dana kupio starog nedelju dana mx510 za 2000din u kutiji ali bez steel pad-a jer je to zadrzao vlasnik.
Pogledaj malo u Pin-Computers, cini mi se da ga prodaju za 27E(tako pise u berzi)!?
Mogao je da se pazari za nekih 2500din u pccentru pre nekih nedelju dve, mozda i sad ima, treba pozvati i pitati. Mislim da je bio samo plavi. http://www.pccentar.com
Evo sada su cini mi se poskupeli za neki 200-300 din ali su opet best buy.
Sto se tice MX500 nije los mis, ali je cini mi se malo veci, bar po meni,
i dva glavna dugmeta se za nijansu teze pritiskaju neko kod ostalih miseva
mx500 sam kupio kad je izasao u prodaju,koristim ga svaki dan na platnenoj podlozi killer whale(koju sam tad uzeo i ista je dan danas!),radi kao prvog dana....igram se u igraonici na 510 i 518,meni stvarno nema razlike
HM.....Mozda gresim ali moje misljenje sto se tice firme kad su u pitanju misevi i tastature nema bolje od "Microsoft-a"
Ja imam "Microsoft Wireless MultiMedia Keyboard 1.1 + Microsoft Wireless Optical mouse i nisam zadovoljan vec prezadovoljan! Ovo sam kupio pre malo jace od godinu ipo dana a na tastaturi jos nisam menjao baterije, a mis je trazio dva puta.......
Preciznost nije stoprocentna ali za razliku od logitech-ovih bezicnih i ostalih firmi definitivno je ovaj najbojli jer sam vecinu isprobao.....
Jeste da je cena kompleta jaca od 50e ali za bezicno uzivanje to i nije neka cifra......bar po meni!
Pozdrav
Posedujem logitech mx310 i microsoft wireless intelly 2.0 vec dugo i mogu da kazem da MS mis ne moze da prismrdi mx310. Jeste da je jedan zicani, a drugi bezicni, ali bas jadno radi IE 2.0 u odnosu na logitecha... A i da ne ispadne da svaki ciga svog konja hvali, posto imam oba :d