Šta je novo?

Log dir kod Webalizera...(verat hosting)

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Zauzima prokletih 25 MB na serveru?! :rocket:

E sad, zanima me da li neko zna da li se i taj dir ubraja u total space koji je dostupan ili se samo racuna "www" direktorijum (sto bi bilo realno)
u pitanju je Verat hosting. :hump:

Pa što njih ne pitaš. Inače kod mene je 10MB, što je mnogo za tako nešto. Ja sam mislio da zauzima nekoliko KB.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Zauzima prokletih 25 MB na serveru?! :rocket:

E sad, zanima me da li neko zna da li se i taj dir ubraja u total space koji je dostupan ili se samo racuna "www" direktorijum (sto bi bilo realno)
u pitanju je Verat hosting. :hump:

Ne racuna ti se u kvotu. Pogledaj ko je "vlasnik" tih fajlova :)

merlin je napisao(la):
Pa što njih ne pitaš. Inače kod mene je 10MB, što je mnogo za tako nešto. Ja sam mislio da zauzima nekoliko KB.

Pa i ja isto sam mislio, ali...... :confused:

Njih da pitam.. hm, sto rece neko "pun mi je q. Tomica, Chupka i ostalih iz T.P...." :p

anime_freak, kako ko je "vlasnik" ? :confused:

Neznam ja sam ih u nekoliko navrata zvao jer sam imao nekih problema sa Mail serverom i bili su jako ljubaznni i radi da pomognu.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Pa i ja isto sam mislio, ali...... :confused:

Njih da pitam.. hm, sto rece neko "pun mi je q. Tomica, Chupka i ostalih iz T.P...." :p

anime_freak, kako ko je "vlasnik" ? :confused:

Fajlovi pripadaju root-u a ne te tebi, logicno posto nisu tvoji fajlovi ne mogu ni da udju u tvoju kvotu.

A znaci to je ukupna statistika za sve virtual hostove na tom serveru.. (D)

Sunce ti koliko onda ima virtual-a na jednom serveru kad 25 MB budjavi Webalizer podaci zauzimaju (plain text logovi). :boom:

Nazad
Vrh Dno