Šta je novo?

LOEWE CRT televizori u BG?

Koliko znam, na zalost, ne postoji zastupnik. Nekada, davno, :d u vreme stare Jugoslavije, zastupali su ih slovenci, a predstavnistvo i izlozbeni salon su im bili u 27. marta, preko puta postanske stedionice. Raspadom drzave, niko se vise nije setio iz Srbije da ih zastupa i uvozi. Medjutim i da postoji zastupnistvo, pitanje je koliko bi komada godisnje prodali i koliko bi se to isplatilo, obzirom koliko je kod nas nizak standard i plate. Loewe je uvek bio ekskluziva i skup, dosta skuplji od recimo Sony-a.

Kod nas ne verujem da ces naci....

Nasao sam jedan detaljan cenovnik u madjarskoj, ni to nije tako daleko :)

Turbo

Prilozi

• loewe.zip
    19.1 KB · Pregleda: 1,166
Pre dve godine, dok sam trazio TV za sebe, video sam neke Loewe TV-e u TehnoMarketu kod Fontane na Novom Beogradu.

Naravno, cijena je bila prava sitnica :)

Pozdrav

Samo da potvrdim ovo za Tehnomarket, dakle imali su par modela (aconda) pa ne bi bilo lose da proveris sa njima

U Beogradskoj ulici je bio nekada servis loewe televizora,a ja sam posedovao 52 od pre mog rodjenja :) ......kad je najzad izdahnuo tj. do te mere je ekran riknuo,i poceo da trazim novi,nigde nisam nasao :(
Izuzetni televizori,ali na zalost kod nas nedostupni...

Davne 1987 sam kupio (moj drugi) Loewe Tv po redu, njihov tada top model - Studio Art 1. Zahvaljujuci caletovoj uvoznoj dozvoli cena je bila cista sitnica. 2003 sam se rastao od njega, prodao sam ga, naravno bio je jos uvek ispravan. Jos ne mogu da zaboravim kako je to bio dobar televizor, ne samo sa slikom, kvalitetom vec i sa dizajnom za to vreme ;)

Imas li neku sliku bas me zanima kakvi su bili top modeli za to vreme.

Nego mene interesuje (da ne otvaram nov thread) ko kod nas zastupa Philips?

Nazad
Vrh Dno