Šta je novo?

LN2 sesija sa monteboyem, ali u Srbiji ;)

BigJoe

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2005
Poena
380
Evo sinoć kod CYK-a okupili smo se da se malo igramo s tečnim azotom...
Domaćin CYK, monteboy (glavni baja :) ), drfedja, Spacemaster (šta li nam je on trebao? :D ), animaN i moja malenkost.

SETUP:
CPU : Intel Core 2 Extreme X6800 (Vojino čedo)
MB : Asus Blitz Formula SE
Ram : 2x512Mb kingston HyperX DDR2 1200
Pot : Container "Lazar" alfa verzija

Super pi 1m

9.578

Više slika na OVOM LINKU

Ja lepo kazem da je bolje bez grejaca, perlica, i stiroporskih kutija :)

edit: Au ipak je stiropor i dalje tu nisam mislio da ce vuci sve to iz svabije, al cim je rezultat bolji fale perlice ili grejaci 100% :)

Poslednja izmena:
Ja lepo kazem da je bolje bez grejaca, perlica, i stiroporskih kutija :)

edit: Au ipak je stiropor i dalje tu nisam mislio da ce vuci sve to iz svabije, al cim je rezultat bolji fale perlice ili grejaci 100% :)

ma glavno da smo se mi dobro druzili i da je HW ostao citav :D

Ljudi bitno je da je postignut drugi srpski under 10s rez ;)

@Misko stiropor je extra, s obzirom koliko nas je bilo u jednoj zatvorenoj prostoriji, a unutar kutije zima...
Al bi mozda perlice i grejaci presudili :D

Ljudi bitno je da je postignut drugi srpski under 10s rez ;)

@Misko stiropor je extra, s obzirom koliko nas je bilo u jednoj zatvorenoj prostoriji, a unutar kutije zima...

Ma bre drndao se na -135-140C bez problema, napona je falilo, napona i nista više. Sad mi je žao što je nisam modovao, a još mi je žalije sto monti nije ostao jos koji dan, ili u najborem slučaju da smo zadžali cpu dok je na odmoru, jer DDR3 1800MHz OCZ stiže sledeće nedelje znaš i sam, a na Blitzu Extreme spi bi bukvalno odleteo.

Svaka chast momci samo tako nastavite ;)

Pravicju se da sam iznenadjen:D
Super rez;)
p.s. Djole cepuljo jedna:D:d

Poslednja izmena:

Stiropor ima ogromne mane, prvo ne vidis sta je sa plocom, led bug ako ima ne vidis, kondenazciju ne vidis ako se pojavila, moras da izvlacis reset power modove, i glavna mana je sto i neke ploce imaju coldbug, moje je misljenje da najbolje rade na sobnoj temp. Tako radi 99% sveta niko od jacih nema kutije.

Prvo da cestitam na SUB 10
LEpo sto se okupila stara garda CYK i Monte (samo vam Moso fali)
:smash::wave:

Evo sinoć kod CYK-a okupili smo se da se malo igramo s tečnim azotom...
Domaćin CYK, monteboy (glavni baja :) ), drfedja, Spacemaster (šta li nam je on trebao? :D ), animaN i moja malenkost.

SETUP:
CPU : Intel Core 2 Extreme X6800 (Vojino čedo)
MB : Asus Blitz Formula SE
Ram : 2x512Mb kingston HyperX DDR2 1200
Pot : Container "Lazar" alfa verzija

Super pi 1m

9.578

Hehe, a najjace su ove strafte na screenshotu! :d ;)

Ma priznaj da nismo hteli da obaramo svetski rekord u 3D Marku, pa posle da se Fugger, Coolaler, ORB i kompanija pokrivaju ushima kad nas vide ! :d LOL

Spaceamaster je napisao(la):
Rezime
Druženje je bilo fenomenalno, i svakako ovaj trenutak niko od nas neće zaboraviti.
:)
Znachi CYK je zaspao :), budi se i trazi da mu popravimo shporet, frizider, i pita kako stojimo sa sijalicama :D :D :D
Znam, znam napisao sam vec ali nemogu da vam opishem kako je to bilo smeshno :) pa sam morao opet...:)
Long Live CYK!
Shteta shto se ta ekipa nece opet u skorije vreme okupiti...
:wave:

Cemu sluze grejaci? Sta su to perlice i cemu sluze?

digitalni pretvaraci napona vole vise toplije temperature za rad tako da su se grejaci pokazali kao mogucnost kod problematicnih ploca. Suve Perle su neki oblik Karbonata neznam sad tacno sastav ali imaju karakteristiku da skupljaju vlagu.

Najbolje spaliti jagnje u tom slučaju :d

Čestitke ljudi o5. Monty zao mi sto nisam imao priliku da te upoznam lično, nisu me kolege zvale, ima da ih upucam :D

Pa bice prilike Proday , mozda uoci nove godine naletim na jos jednu sesiju .... :)

Tek sad videh ovaj thread :d:d:d.

Bitno je da je napravljen pomak u odnosu na prethodno bench-ovanje. Velika je steta sto formula nije bila modovana, to vam je veliki propust jer je <1.9v vcore jednostavno nedovoljno.

Bitno je da je napravljen pomak u odnosu na prethodno bench-ovanje. Velika je steta sto formula nije bila modovana, to vam je veliki propust jer je <1.9v vcore jednostavno nedovoljno.

Nemash pojma :d :D :D
Da! Shteta je ogromna...otom potom bice i toga ;)

1,86V za 5300 je lep napon :) videcemo sta se moze uraditi sa formulicom kad je budem istestirao detaljno i modovao nakon odmora....

Vrh Dno