Šta je novo?

Ljudska mašta

Blade Runner

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
665
http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html

čini svašta :eek:

Doticno, btw odlicno, dupence pripada gdjici Aria Giovanni.
Kod nje je SVE ovako dobro!:)

Marti Misterija je napisao(la):
Doticno, btw odlicno, dupence pripada gdjici Aria Giovanni.
Kod nje je SVE ovako dobro!:)
Iskustvo :mrgreen:

DevGrill je napisao(la):
Majqu mu dobro dupe :eye: :DDD

A zasto sve zivo pises u bold-u ??? Sva 3 posta koja si dosada napravila ! Cak i u profile-u !

Bold sluzi samo za naglasavanje pojedinih reci, ovako zaista smeta, pa...utanji ! ;) :idea:

aria giovani

Pozdrav

Ma to vam je legenda Aria Giovanni

A kakve veze ima ovo sa ljudskom mastom?

Mmmmmmmm, aria djovani.... Introducing.. mmmm

Po crtama lica reklo bi se da je ona :mrgreen:

drapin je napisao(la):
...

A zasto sve zivo pises u bold-u ??? Sva 3 posta koja si dosada napravio ! Cak i u profile-u !

Bold sluzi samo za naglasavanje pojedinih reci, ovako zaista smeta, pa...utanji ! ;) :idea:

hehehehe, nije on nego ona ! :beat:
A kada devojka kaze da je to nice butt onda je to stvarno dobro parce... :mrgreen:

Poz DevGrill !
:wave;

][Y][ A X je napisao(la):
...hehehehe, nije on nego ona ! :beat:

Korigovano ! Uz izvinjenje (pretpostavljam) gospodjici i uz dobrodoslicu na ovaj "muski" forum... ,)

Miss Understood, jel' tako ? Dodjavola, i "tamo" pises sve u bold-u...valjda da ti se slaze sa avatarom. :rolleyes:

E pa ovde nemas takav avatar ! ;P O:)

Blade Runner je napisao(la):
http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html

čini svašta :eek:

pa napisi da treba da se klikne i povuce bre, ja blejim u sliku pola sata i pokusavam da skapiram u chemu je fora sta je sa ovoliko erotike na benchu :d :d

mis'im, nemam obicaj da 'mazim' slike mishem ;)

Doticna gospodjica Aria Giovanni ima i nase krvi, barem prema njenoj bio. Inace od jedne malo starija dame Danni Ashe je preuzela titulu "Most downloaded woman on the Net"
Any questions? :d

Ne kapiram vas - lepa guza, pa sta ?!
Pa ljudi toga ima k'o salate, a vi se primili k'o da nikad niste videli...

Ajd Crni... nemoj da si na kraj srca!
I to je hardware - I TO KAKAV !! :d Rodjen za oc!! :d :d

Ajd Crni... nemoj da si na kraj srca!
I to je hardware - I TO KAKAV !! :d Rodjen za oc!! :d :d
Pa nisam ja ni rekao da je losh hardware :beat: - sad ce neko da se javi sa nekom OC idejom i sa Hot Eye/Heart Test-erom...

drapin je napisao(la):
...

A zasto sve zivo pises u bold-u ??? Sva 3 posta koja si dosada napravila ! Cak i u profile-u !

Jupiiiii postala sam musko :D :D , pisanje u boldu mi je navika :D ne znam zashto i odakle mi ta ideja

][V][ A X je napisao(la):
A kada devojka kaze da je to nice butt onda je to stvarno dobro parce... :mrgreen:

Upravo tako :da:

drapin je napisao(la):
Korigovano ! Uz izvinjenje (pretpostavljam) gospodjici i uz dobrodoslicu na ovaj "muski" forum... ,)

Miss Understood, jel' tako ? Dodjavola, i "tamo" pises sve u bold-u...valjda da ti se slaze sa avatarom. :rolleyes:

E pa ovde nemas takav avatar ! ;P O:)

Hvala na dobrodoslici ;)

Da ta sam :D :D a ti si tachno koji? :))) Nema te tamo pod ovim nickom... pa ovde mogu samo ovi avatari.. *** :rolleyes:

jos cu da se iznenadim ko mi sve svraca na forum :mrgreen:

Zena na forumu!?!?!?
Holly Shit!!!!
... ajde momci... ajde.. ruke iz dzepova! :d

DevGrill je napisao(la):
...Da ta sam :D :D a ti si tachno koji? :))) Nema te tamo pod ovim nickom...
&
][V][ATRIX™ je napisao(la):
jos cu da se iznenadim ko mi sve svraca na forum

Ne, ne, nema mene tamo na tom forumu ni u jednom "obliku", to sto sam saznao da je DevGrill=Miss Understood je samo rezultat male detektivske akcije: www koji si navela, pa tamosnji Memberlist, pa sort by location... ? Dorcol, aha ! i tamo i ovde isto, pa poredjenje navedenih interesovanja u profilu...ista, pa "stil" pisanja (u boldu) - i to je to... :mrgreen: ,)

Drapine.. posto si ti Search Machine ovde na forumu, a vidim i na drugim... da ti Scherlock Hollmes nije bio nesto u rodu? :d

drapine, veci si fanatik od mene u nekim stvarima.... Ja isto tako volim da pretrazujem za neke ljude.. :)

P.S. Meni ne smeta to sto ona postuje uvek sa tagovima...... ;)

Zena na forumu!?!?!?
Holly Shit!!!!
... ajde momci... ajde.. ruke iz dzepova! :d
Ma bilo je i ranije zena na forumu, al' se nesto slabo javljaju u zadnje vreme :( (izgleda da su pobegle od kerova ;))...

Ja bih ovo zakljucao smesta O:) .....ispadosmo sexualno"neartikulisani" :rtfm: , u poslednje vreme, u internet sobi, samo thread-ovi sa slichnom temeatikom :hump: ako tako moze, onda tek imam shta da "kazem" :boom: O:) na tu temu ;P , a bogami i neki moderatori :beat: :beat:

Sta vam je bre ljudi, pa zensko na forume dolazi da bi spamovalo, a ne da bi pisalo nesto pametno :)

Konacno neko zence...lol

Crni je napisao(la):
...

Ma bilo je i ranije zena na forumu, al' se nesto slabo javljaju u zadnje vreme :( (izgleda da su pobegle od kerova ;))...

Lepse je ovako... :cool:
Fino osvezenje u coporu :mrgreen:

Geek_master je napisao(la):
Sta vam je bre ljudi, pa zensko na forume dolazi da bi spamovalo, a ne da bi pisalo nesto pametno :)

Ex sad, nemoj tako...
Paznja - bonton !
ctp;

Nazad
Vrh Dno