Blade Runner
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 665
http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html
čini svašta
čini svašta
Iskustvo :mrgreen:Marti Misterija je napisao(la):Doticno, btw odlicno, dupence pripada gdjici Aria Giovanni.
Kod nje je SVE ovako dobro!![]()
DevGrill je napisao(la):Majqu mu dobro dupe :eye:DD
drapin je napisao(la):...
A zasto sve zivo pises u bold-u ??? Sva 3 posta koja si dosada napravio ! Cak i u profile-u !
Bold sluzi samo za naglasavanje pojedinih reci, ovako zaista smeta, pa...utanji !:idea:
][Y][ A X je napisao(la):...hehehehe, nije on nego ona ! :beat:
Blade Runner je napisao(la):http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html
čini svašta![]()
Pa nisam ja ni rekao da je losh hardware :beat: - sad ce neko da se javi sa nekom OC idejom i sa Hot Eye/Heart Test-erom...Marti Misterija je napisao(la):Ajd Crni... nemoj da si na kraj srca!
I to je hardware - I TO KAKAV !! :d Rodjen za oc!! :d :d
drapin je napisao(la):...
A zasto sve zivo pises u bold-u ??? Sva 3 posta koja si dosada napravila ! Cak i u profile-u !
Bold sluzi samo za naglasavanje pojedinih reci, ovako zaista smeta, pa...utanji !:idea:
][V][ A X je napisao(la):A kada devojka kaze da je to nice butt onda je to stvarno dobro parce... :mrgreen:
drapin je napisao(la):Korigovano ! Uz izvinjenje (pretpostavljam) gospodjici i uz dobrodoslicu na ovaj "muski" forum... ,)
Miss Understood, jel' tako ? Dodjavola, i "tamo" pises sve u bold-u...valjda da ti se slaze sa avatarom.![]()
E pa ovde nemas takav avatar ! ;P O![]()
&DevGrill je napisao(la):...Da ta sam![]()
a ti si tachno koji?
)) Nema te tamo pod ovim nickom...
][V][ATRIX™ je napisao(la):jos cu da se iznenadim ko mi sve svraca na forum
Ji 4Tze je napisao(la):...
pa napisi da treba da se klikne i povuce bre, ja blejim u sliku pola sata i pokusavam da skapiram u chemu je fora![]()
Ma bilo je i ranije zena na forumu, al' se nesto slabo javljaju u zadnje vremeMarti Misterija je napisao(la):Zena na forumu!?!?!?
Holly Shit!!!!
... ajde momci... ajde.. ruke iz dzepova! :d
Crni je napisao(la):...
Ma bilo je i ranije zena na forumu, al' se nesto slabo javljaju u zadnje vreme(izgleda da su pobegle od kerova
)...
Geek_master je napisao(la):Sta vam je bre ljudi, pa zensko na forume dolazi da bi spamovalo, a ne da bi pisalo nesto pametno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari