Šta je novo?

Ljudi Pomagajte!

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
E VISE MI JE DOSTA!

Od tolikih GF3Ti modela coveku jednostavno moze da pozli!
Elem, zanima koji je po vama najbolji Ti200 ili 500 model i gde ga mogu nabaviti(fontel)

Zvao sam List oni nude V8200 Deluxe Ti200 65mb ddr +vr naocare ali za pozamasnu sumu od 275e &*!%*#

Znaci treba mi dosta dobar model of GF3 serijala ali da nije bas preterano skup

One more thing... posto i nisam preveliki poznavalac video karti zanima me da li je uopste pametno uzimati gf3 ako imam gf2 gts?

pozdrav!

Ma kakvi bre uopste nemas potrebe da bacas pare na GF3 pored tog GTS-a sto imas, GTS ce do kraja godine biti sasvim dovoljna kartica i za nesto zahtevnije igre, bolje bi ti bilo da cekas GF4 Ti4200.

Ukoliko se igras do rezolucije 1024x768 sasvim ti je dovoljan GTS, za vece rezolucije sa ukljucenim svim detaljima naravno da je GF3Ti pravo resenje.

Uh, evo ga jos jedan 'upomoc, help, pomagajte'...
ManAtArms, molim te, ubuduce nemoj da stavljas takav subject nego navedi problem u subjectu. Znaci u tvom slucaju bi to moglo biti 'koji gf3 da uzmem?' ili nesto slicno...

leksa je napisao(la):
Uh, evo ga jos jedan 'upomoc, help, pomagajte'...
ManAtArms, molim te, ubuduce nemoj da stavljas takav subject nego navedi problem u subjectu. Znaci u tvom slucaju bi to moglo biti 'koji gf3 da uzmem?' ili nesto slicno...
Sorry leksa ovih dana sam bio u velikoj dilemi pomovodm ovog problema tako da me ne cudi da sam napisao @#&%@&*#$ :>

Ja bih sasvim sigurno isao na GF3Ti, i to na Prolink, jer mu je cena sada jos niza nego pre dve tri nedelje... !!! best bay sto bi Gedza rekao....

Zar tih kartica jos uvek ima na trzistu? LM, mislim da nema smisla prelaziti sa GTSa na GF3, jer je GTS vise nego dovoljno brz, a jos dosta vremena nece biti igara koje koriste njegove prednosti... tu i tamo se mozda pojavi neka ali mislim da to nije razlog za novu karticu. Cuvaj se za novu godinu, tada ce se masovno prelaziti na GF4 Ti...

Vrh Dno