Šta je novo?

Ljudi pomagajte oko spasavanje podataka posle formatiranja !

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Veceras sam se odlucio da skinem dva sistema i opredelio se samo za jedan WinXP Pro. Posto imam dva hardi diska sve podatke koje imam sam prebacio na manji disk on 6.4GB. Veci disk od 20GB sam uzo da formatiram i da napravim particije iz starog f-diska. Sve je uspelo i kada sam trebao da formatiram dve particije koje sam napravio od po 10GB svaka iz dosa kazem format c: i odma posle format d:. Sada ste skontali sta mi se desilo. Onaj HD od 6.4GB je ubacen kao D i svi podatci koji su bili nanjemu su otisli kao i moj maturski. Interesuje me dali postoji neki program ili ako neko zna kako da vratim (skoro) SVE informacije i sve fajlove koje tu imam.

Ljudi molim vaas pomagajte.

Sam HD od kada je formatiran nije na njemu nista drugo radjeno. Tada je izvadjen iz mashine instaliran XP na drugi HD.

re.

mozes da probash sa

programom GetDataBack

on ce ti sigurno pomoci.....

pozdrav

re

Skinou sam program i nikako mi neuspeva da ga lepo pokrenem. Aj pomozi sta da radim posto nisam vest sa takvim stvarima.

odgovor

javi mi se posle 18.00
na
064/1329318

pa cu ti objasniti...

pozdrav

Uspeo sam da pokrenem odradio sam onaj search, nasao sam fajlove koji mi trebaju ali 90% fajlova nece da otvori, Zasto se to desava?

re

da li si uspeo da sacuvas te fajlove
na ispravan hard....
program mora da se registruje
da bi ti dozvoolio save....

..................

re

Uspeo sam sve da snimim posto sam nasao registarki broj ali 90% svih tih fajlova nemoze da procita javlja ono executing program error.

Vrh Dno