U poslednjih nekoliko dana kompjuter mi je nacisto posandrcao. Sistem mi pada da to nije normalno. Kako podignem windows 98 ne prodje nekoliko sati, windows jednostavno poludi. Ma nista ne ubacim od programa a vec je izmesao svasta. Evo i dok ovo kucam malopre je javio explorer ilegalne operacije. Da posizis. Ma cini mi se ne moze da sastavi 12 sati rada a da sistem ne *****e nesto.
E sad sta mu je ? Ja sumnjam na neki hardver, ali sta ?
Gde mogu da nadjem program za testiranje memorija ili maticne ploce ?
Ponavljam ne ubacim skoro nista od programa, drajvere za sve, directx 8.1, winzip 8.1, internet explorer 6.0 ali nece pa nece. Radi neko vreme i pocne da *****ava. Samo kaze da se nije lepo ucitao i da mora da se restartuje i onda udje u restore system informacije i kad ga restartujem javlja odmah explorer ilegalne operacije i tu stane windows samo mogu ponovo da instaliram i nista vise.
Da stvar bude jos gora isto mi se desilo i sa Windowsom ME. I onda sam zakljucio da nije do softvera nego do hardvera, ali do cega ? Sve mi izgleda normalno, vise nisam pametan ali sisteme sam podigao bar jedno 1000 puta ali ovakav problem nisam do sada sreo.
Molim za pomoc ako ista znate. Svi saveti su dobrodosli...:wave;
E sad sta mu je ? Ja sumnjam na neki hardver, ali sta ?
Gde mogu da nadjem program za testiranje memorija ili maticne ploce ?
Ponavljam ne ubacim skoro nista od programa, drajvere za sve, directx 8.1, winzip 8.1, internet explorer 6.0 ali nece pa nece. Radi neko vreme i pocne da *****ava. Samo kaze da se nije lepo ucitao i da mora da se restartuje i onda udje u restore system informacije i kad ga restartujem javlja odmah explorer ilegalne operacije i tu stane windows samo mogu ponovo da instaliram i nista vise.
Da stvar bude jos gora isto mi se desilo i sa Windowsom ME. I onda sam zakljucio da nije do softvera nego do hardvera, ali do cega ? Sve mi izgleda normalno, vise nisam pametan ali sisteme sam podigao bar jedno 1000 puta ali ovakav problem nisam do sada sreo.
Molim za pomoc ako ista znate. Svi saveti su dobrodosli...:wave;