Šta je novo?

Ljudi pogledajte ovo!!!

NiTro

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2004
Poena
319
ima na "ES" dost o tome u sobi "zanimljivi linkovi".stizali nrki do 60 i nekog nivoa

Prvi je toliko ocigleda, ubijao sam se oko njega kao *****, dok nisam provalio, stigao sam do 11, ali sa cheatovima... :(

cetvrti i nema sanse..

ja dosao do 8

Bezveze...

Uopste nije bezveze, ali oduzima previse vremena. Mada nisam daleko dogurao... dobro je sto metode moraju biti raznovrsne.

super je, stigao sam iz cuga do 6, tu sam zapeo, idem sad da spavam jer je kasno ;)

Ima sjajne ideje, možda bi neko mogao da ga primeti i da mu neke pare, da se ne zayebava sa html-om...

stigao do 6. nivoa i ne mogu vise sada. mozda sutra uspem da odem dalje. bas je zanimljivo.

Poslednja izmena:
mod na "ES"forumu je stigao preko 60-og nivoa a i jos neki likovi.mozete otici tamo i kad vidite da je "bytefluch" na listi trenutnih korisnika saljite mu pm i pitajte ga.recice sigurno u cemu je caka ako ste negde zapeli.
ima nekih fora da se koristi google i ptreko njega dolazis do resenja :wall:

http://www.elitesecurity.org/tema/105431/0#682438

Poslednja izmena:
Da 6 nivo je bas tezak.
Ctrl+A ce vam pomoci, onda pogledajte source...

byMaX je napisao(la):
Ima sjajne ideje, možda bi neko mogao da ga primeti i da mu neke pare, da se ne zayebava sa html-om...

Pa poenta je u html-u.

NiTro, daj reci mi rešenje za II nivo. Poludeću ovde... :smash: :p

Ronnie Coleman je napisao(la):
NiTro, daj reci mi rešenje za II nivo. Poludeću ovde... :smash: :p

Ako si sada zapeo, onda bolje odustani. :p
Inace, fora je da u adress baru prepravis sa level2 na level3.

Mislim na onaj nivo sa gredicama. Prvi nivo sam prešao...

Poslednja izmena:
Ovo je mnogo dobra fora.
Jako teska, ali mnogo dobra fora!

Ronnie Coleman je napisao(la):
Mislim na onaj nivo sa gredicama. Prvi nivo sam prešao...

samo u adres baru prepravi false u true.

a jel neko moze da pomogne u vezi 4 nivoa, onaj sa lampom i googl-om.
znam za ono u mrako nego neznam sta da kucam u google, da li ono znaci 0 i 1, kao tacka je 0 a crta 1.

pozz.
pomozite

Stigoh do 10. nivoa. Poludeh...Genijalno je sve smisljeno, nikada mi ovakve zagonetke ne bi pale napamet.

Poslednja izmena:
eternity je napisao(la):
Ako si sada zapeo, onda bolje odustani. :p
Inace, fora je da u adress baru prepravis sa level2 na level3.

Ja sam "prešao" taj drugi nivo ali ono posle 5 minuta jer sam mislio da varam time što mijenjam adresu u adress baru.

sada sam zapeo na 8 nivou, uposte ne kapiram sta da radim.
zar treba da skinm onaj zip iz sourca koji je oko 25mb.
pomoc?
pozz.

mojo_jojo je napisao(la):
Ja sam "prešao" taj drugi nivo ali ono posle 5 minuta jer sam mislio da varam time što mijenjam adresu u adress baru.
Pa to i jeste varanje :d
Treba da selektujes neki link (valjda bravu, nisam obratio paznju) sa tab na tastaturi i onda da pritisnes enter.

mojo_jojo je napisao(la):
nije varanje, sigurno.

Vojkan je napisao(la):
Pa to i jeste varanje :d
Treba da selektujes neki link (valjda bravu, nisam obratio paznju) sa tab na tastaturi i onda da pritisnes enter.
ne gresis, i kada kliknes na srednja vrata (kvaku), on ti kaze nesto i na kraju pise "(Adress?)" tako da to sigurno nije varanje.

pozz.

GuruDexx je napisao(la):
sada sam zapeo na 8 nivou, uposte ne kapiram sta da radim.
zar treba da skinm onaj zip iz sourca koji je oko 25mb.
pomoc?
pozz.

mp3 fajl je 20+ KB a ne MB. Samo neces moci da ga startujes zato sto je "formated" ;) Moraces da mu promenis extenziju. Razmisli malo...Skoro je nemoguce da mp3 fajl ima samo 20KB... Da ne otkrivam sve ;)

Nazad
Vrh Dno