Šta je novo?

ljudi kolike hard diskove imate (upomoc)

tntgrupa

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2002
Poena
604
cale iz usa mi je doneo western digital(ili se tako pise) 680GB hard disk
ali imam jedan problem kako da podelim u u dve particije kad particion magic najnoviji (original iz usa) ne podrzava da po particiji 300 giga pa sam ga podelio po 100 gb.

hard sam dobio za rodendan 22.04

imam asus a7133-m

hvala

.... i onda me mrmot zavio cokoladu! disk od 680gb!?!?!? ... hehehee.. decko decko... 8)

ajde ako nije tajna, koja je bila cena tog harda???
jel bilo nesto jeftinije od jednog bubrega i ... :D

za rodjendan 22.4.2038. ? :D
wd ima max 250GB...

Ah da, momak koji se kao mnogo razume i ima rezac TEAC 12/16RW/32 ili tako nesto, ne mogu da se setim bas svake gluposti :D

BokiPK je napisao(la):
ne mogu da se setim bas svake gluposti
Original Windows XP koji mu je poslala tetka iz Amerike sa serijskim brojem FCKGV-...

**bote koji problem... :)
Moj drug je u stvari nabavio pre nesto manje od mesec dana hard iz amerike, mislim da je isto wd i bio je kapaciteta 800-i-nesto giga, ali je naravno imao isti problem; doduse, nije imao originalni partition magic, ali to nije bitno. Onda je, naravno, poceo da trazi po netu program koji to moze da mu odradi, i nasao ga je zapravo, od neke stvarno top-level firme, ali mu je naravno trebao i crack jer nije hteo da placa "tamo neki program". Isao je naravno po onim sajtovima... kasnije se ispostavilo da je jedan od njih na kome je trazio crack za taj program povezan sa serverom jedne... americke ob. agencije, jer ipak, ne trazi svako crack za program tih mogucnosti. Naravno da su ga locirali i sve to... ne bi ni bilo tako lose da im (iz zgrade firme koja takodje saradjuje sa tom agencijom) bas nekoliko nedelja pre toga nije nestao jedan upravo takav model hard diska koji of course nije samo obican hard disk vec nesto vise od toga, sto ja ipak ne mogu da znam jer sam samo poznanik. Na kraju... njegov ujak sa kojim su ga povezali za kratko vreme, a koji zivi tamo i radi za tu poslednje pomenutu firmu je u zatvoru, a ugled koji je porodica stekla kao iseljenici jos pre par kolena je otisao u nepovrat...
A mozda je i istina :)
Pitaj caleta da li ga je kupio u "radnji"...

I tata bi, sine.

soulfly svaka cast brate, ovo je bio najbolji odgovor koji sam procitao u istoriji foruma.

Sve u svemu posto i ja imam neke probleme sa Original Iz USA Partition Magicom i particijama vecim od 2 TB bilo je jako korisno i ohrabrujuce da vidim da jos neko ima isti problem nazalost windows mi nije original pa mozda zbog toga neradi raspitacu se malo.

da li vi vidite kojoj grupi je naklonjen?
ko zna sta sve mogu Sir Oliver i halo Bing :mrgreen:

ZAP je napisao(la):
da li vi vidite kojoj grupi je naklonjen?
ko zna sta sve mogu Sir Oliver i halo Bing :mrgreen:
.... ma da.. pretpostavljam da je "cijena prava sitnica" :mrgreen:
ajde bre moderatori birsite ovakve neozbiljnosti bre :mrgreen: :mrgreen:

Marti Misterija je napisao(la):
...

ajde bre moderatori birsite ovakve neozbiljnosti bre :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj tako ostro, treba valjda i mi moderatori ponekad da se nasmejemo. :mrgreen:

E nemojte da briste, pa ovo je odlicno, bas tako nesto nam je i trebalo ovde :happy:

Aca je napisao(la):
...
Nemoj tako ostro, treba valjda i mi moderatori ponekad da se nasmejemo. :mrgreen:
sorry ... :mrgreen: .. stalno zaboravljam da su i modovi ljudi ! :mrgreen: cheers

Ne morate da ismjevate covjeka, pa ako nesto ne postoji na netu ili nekim casopisim, bilo stranim ili domacim, ne mora da znaci da stvarno ne postoji.
Mozda je to neka nova tehnologija, s neke druge planete.......mozda, pak, sa Alfa Kentaurija......nekoc sam citao da je iz tog' pravca stigao signal koji nosi informacije koje ce promjeniti zivot na nasoj drgaoj planeti zemlji......eto ovaj decko....njemu se zivot pomjenio.....dobio je disk koji ne moze da iskoristi, pati se i muci kako da ga podjeli u particije kako da iskoristi tu, za nas, novu tehnoogiju, podarenu od malih zelenih :mrgreen: , svaka informacija je korisna, svako novo saznanje znachi........ili je to sve opet djavolja rabota, da nas zavuche, da nas zavadi, da unese nemir medju zemljanima, da nas potare.........bla bla bla.......ne mogu vishe.......

Dajem stan za taj HDD... ctp; ctp; ctp; :rtfm: :rtfm:

Nazad
Vrh Dno