Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ajmo ljudi, pa nije moguce da niko nema bas nikakva iskustva? Drajv moze da se nadje za 75 eura (oem) sto mi se cini jevtinijim od cuvenog LG-a, jos ako je i kvalitet tu...
Sad nisam siguran, ako je bio test na www.cdrlabs.com pogledaj tamo. A inače ne znam što bi rizikovao zbog par evrića, čak i da je bolji od LG-ja 40x koga je Bane nahvalio na testu.
Ajmo ljudi, pa nije moguce da niko nema bas nikakva iskustva? Drajv moze da se nadje za 75 eura (oem) sto mi se cini jevtinijim od cuvenog LG-a, jos ako je i kvalitet tu...
Test ce izaci u novom broju Digital!-a, ali ne i na Benchmarku (nije interesantan). Jednom rechju, uredjaj je zakasnio 6 meseci u odnosu na konkurenciju. Svi P-CAV pisachi su za tri koplja bolji od AOpen-a.
Mislim da nije uredjaj zakasnio , vec je zakasnio da se pojavi kod nas posto ga napolju ima vec odavno i koliko se secam bio je medju prvim 40x rezacima....