Šta je novo?

Ljudi, jel' se meni cini ili je ovaj NHL 2003 shit?

leksa

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.08.2000
Poena
690
Ne znam sta je sa ovom igrom, igrao sam je desetak minuta i uopste nemam zelju da je igram dalje. Prethodni nastavci su mi bili odlicni svaki na svoj nacin a ovaj mi se cini katastrofalan iako se, moram priznati, nisam udubljivao. Pocev od zbunjujuceg "web" interfejsa pa do najvaznijeg, a to je gameplay. Cak mi je i grafika losija. Ajd' da cujem vase utiske mozda ipak da ne otpisem olako meni dragu igru.

donekle si u pravu...

I meni je NHL najdraza igra, uz East Front koji igram PBEM(play by e-mail) jos od pre rata. Na zalost, i na thunderpuck forumu dele nase misljenje da ima dosta poboljsanja, narocito u ponasanju pak-a koje je izuzetno realno,ali da je ostali deo igre podbacio.
Moracemo izgleda da sacekamo pametnice (fanatike), da srede ocene igracima i na taj nacin dovedu NHL u sferu igrivosti. Tako su uradili i kod 2002, izbacili sredjene rostere, i setovanja, a onda je bila milina igrati.
Posto to pratim, izvesticu ljubitelje NHL-a ovde na bench-u, ako bude nekih novina.
Ja sam u fazi eksperimentisanja, igram protiv sina, medium/3x7min, i jako je uzbudljivo(dobio me mali 5-2), ali kad se igra protiv AI-a, nije toliko zanimljivo, tj , mnogo je teze. Steta sto smo u srednjem veku sto se tice veza, svi na zapadu igraju lige preko mreze...
Zamislite kod nas, osnujemo ligu, i pichi... uff..
Mozda turnir u nekoj igraonici ne bi bila losa ideja??
Po pravilima NHL naravno :).
pozdrav

Bilo je vec ideja o turniru, ja sam cak hteo da pozovem ljude kod mene pa da se sve igra na jednom racunaru (USB i PS/2 tastatura, 2 ili 3 joypada, pa ko sta voli), ali nista od toga u skorije vreme. Doduse cini mi se da je NHL99 bio najigriviji. Nikad bolji osecaj nego kada sam njega igrao protiv malog brata, a obojica smo ga igrali jako dobro. Jos nisam probao 2003, ali moracu.

2002 je bio smrt sa onim sminkanim detaljima... jos se razmisljam da li da dam 150din za igru?
Sta vi koji ste igrali mislite, jel vredi toliko?

Sime je napisao(la):
2002 je bio smrt sa onim sminkanim detaljima... jos se razmisljam da li da dam 150din za igru?
Sta vi koji ste igrali mislite, jel vredi toliko?

Po meni ne vredi, ja sam je odma' po inerciji narezao sebi, a sada nemam zelju ni da je pokrenem...

ma kakav nhl - pa ljudi kako mozete da igrate nesto sto se na tv-u ni ne gleda kod nas...? To bi bilo kao kada bih igrao neku nerazumljivu igru sa druge planete kojoj ne znam ni pravila... meni nisu jasni ljudi ni koji igraju fifu na racunaru, a kamoli bejzbol, ragbi ili golf...??? Uvek su tu dobre pucacine i tabacine, trke i simulacije... sta ce vam ti vanzemaljski sportovi?

e bre max nemoj toliko da vrsis probavu ovde :D kako bre nije hokej popularan? pa evo pola mojih ortaka gleda hokej aktivno, ukljucujuci i mene. dobro, to je ukupno 5 likova ali ajde :)

kad smo vec kod toga, gleda se i NFL.

bez jaja (bez bol) je sport smoran za gledanje ali odlican za igru...

Miroslav je napisao(la):
e bre max nemoj toliko da vrsis probavu ovde :D kako bre nije hokej popularan? pa evo pola mojih ortaka gleda hokej aktivno, ukljucujuci i mene. dobro, to je ukupno 5 likova ali ajde :)

kad smo vec kod toga, gleda se i NFL.

bez jaja (bez bol) je sport smoran za gledanje ali odlican za igru...

Ja znam mnogo ljudi u ovom gradu i sire... (bas mnogo ljudi)... i niko ne gleda pomenute sportove...

byMaX je napisao(la):
sta ce vam ti vanzemaljski sportovi?

Pa ne mislis valjda da su fudbal i kosarka vanzemaljski sportovi ? :)
Sto jes jes, meni recimo nikad nije bilo jasno kako ljudi mogu da igraju one gluposti tipa ekstremnih sportova na PC-ju, a da ne pominjem gluposti tipa Sydney 2000 :p

P.S. Jedva cekam novu Fifu :D

svasta!!

Prosle zime je u Beogradu odrzano neko juniorsko prvenstvo u hokeju. Vodio sam sina 3 puta , bilo je dupke puno gledaliste, a sta bi tek bilo kad bi bilo neko jace prvenstvo! Interesovanja ima, i to puno, nisu samo sportovi basket i fudbal... Sto se tice pravila, pa ona su bar jednostavna... Sto se same igre tice, mnogo je jednostavnija za upravljanje od fife, ali je stvarno fazon da se dobro nameste svi parametri.
Slazem se i da je NFL odlican sport za gledanje, kum i ja se cak redovno kladimo, dosta pogadjamo, a golf je samo za sladokusce. Sigurno ga je lepse igrati nego gledati.
Sto se naseg, yu fudbala tice, odavno sam izgubio interesovanje, brate tu ima toliko namestaljki i drugih gluposti, da je sramota. Cake me vise ni derbi ne interesuje, ranije sam gledao snimak, a sad, sta... da gledam mangupe koji su puni para a nemaju pojma... neka malo gledaju PREMIER ligu da vide kako se stopuje lopta i sutira... sramota me je koliko ljudi prica o nasem fudbalu, a on je na samom dnu...
pozdrav

byMaX je napisao(la):
Ja znam mnogo ljudi u ovom gradu i sire... (bas mnogo ljudi)... i niko ne gleda pomenute sportove...

Eto, njihova šteta što ne prate te sportove. Ja nisam još propustio ni jednu tekmu NFL-a i NHL-a. A uz to imam društvo od njih 30-ak. To kada bi se kod održavalo na marakani (primer), ne bi mogli sve da ih primimo, koliko bi ih bilo. :D

P. Cineman

Nazad
Vrh Dno