Šta je novo?

Liveware 3

BeastMaster

Čuven
Učlanjen(a)
24.03.2002
Poena
650
zna li neko gde mogu skinuti lw 3 za win98 na soundblaster.com ih nema?? za live!value

kazu da za XP rade i drajveri od win2000, ali ih ja nisam probao pa ne mogu to da tvrdim (kod mene nisu hteli cak ni na win2k da rade kako treba, a kako li tek rade pod XP-om.....🙁 to samo oni znaju) a uspeo sam da nadjem samo neki update za live-a za xp
pozdrav:wave;

Ljudi za live karte pod xp-om koristite samo liveware 3, odlicni su i mnogo manje opterecuju cpu od inicijalnih.Problem je sto su samo oko 55Mb.

borab je napisao(la):
Ljudi za live karte pod xp-om koristite samo liveware 3, odlicni su i mnogo manje opterecuju cpu od inicijalnih.Problem je sto su samo oko 55Mb.
to je ripovana samo engleska verzija, imas i originalnu arhivu koja podrzava jos 5 jezika i zauzima 320MB(cisto da se neko ne cudi ako naleti na tu varijantu,da ne skida za dzabe)

boro, ako mozes okaci link odakle da skinemo lw3 za xp, ok?

Driveri koji se mogu skinuti sa oficijalnog site-a za Win2k/XP rade bez problema tj. nisam primetio da su bagoviti. LiveWare vredi instalirati samo ako ti je neophodan PlayCentar i Recorder inace ne vidim drugu svrhu. Ja to ne koristim pa su mi dovoljni i "goli" driveri!Evo linka . DL je tezak oko 56MB. Evo l

Nazad
Vrh Dno