Šta je novo?

Live5.1 i KX Project

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Posto od skora koristim creative live5.1, probao sam juce i kxproject drivere, i cini mi se da je zvuk cistiji, glasniji i jaci(?) nego sa originalnim creative driverima.
inace koristim samo prednje stereo zvucnike tj konektor.
Da li se varam ili su oni bolji od creative drivera?

Pitaj divinera on ima i neke testove sa creative i KX drajverima koji pokazuju da KX izvlaci iz Live-a cuda

Problem je u tome sto su kX drajveri (makar ovi koje sam ja skinuo) WDM drajveri pa ne mogu da se koriste u win98.

Takodje nisam uspeo da ih nateram da u win98se koriste woofer i centrali zvucnik dok su creativovi WDM (a ne VxD koje on preporucuje za win98se) sljakali fino... sve je radilo OK.

zaboravio sam da napisem da je windowsxp u pitanju, sa te strane je sve ok
a posle nekoliko dana slusanja, cini mi se da se kx definitivno blji izbor drajvera nego originalni, pogotovo sto je u pitanju kacenje na stari stub i slusanje samo stereo.
:wave;

Moze neki link za download?

ee nema to veze sa kvalitetom
fora je da se izbaci iz funkcije DSP i kavalitet je bolji....
a naravno max. Q dobices kada je kartica u modu 48 Khz,
zbog risemplinga......
Prednost je samo ASIO drv.

neka mu je vecna slava :D

za REACTOR-a>
ma mene samo interesuje pri najobicnijem slusanju mp3 i divx filmova na stubu, ko sto rekoh samo front speakers, da li i vi imate utisak da je zvuk "bolji"

Mene interesuju razlike izmedju tih i Creative drivera u sluchaju snimanja. Imam Audigy kartu. :)

Sentenced je napisao(la):
Mene interesuju razlike izmedju tih i Creative drivera u sluchaju snimanja. Imam Audigy kartu. :)
Pa osim asia, osnovna razlika je to što za svaki source možeš da stavljaš različite efekte u istom trenutku.

Da li ima neke nedostatke u odnosu na Creative-ov driver ???

Sentenced je napisao(la):
Da li ima neke nedostatke u odnosu na Creative-ov driver ???

Jos uvek ne radi SPDIF i Giga Sampler, ali radi se na tome.

laxduke je napisao(la):
Jos uvek ne radi SPDIF i Giga Sampler, ali radi se na tome.
I nema podršku za EAX, i DirectSound3D ima samo emulaciju na dva zvučnika.

A prednosti, osim sprechavanja Creative-a da pravi monopol drivera za svoje kartice ??? :D :D

Nazad
Vrh Dno