Šta je novo?

Live ili Audigy1?

nikolaf7

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2005
Poena
405
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600, Lc cc 120
Matična ploča
Gigabyte B550m ds3h
RAM
2x8gb ddr4
GPU
GB Aorus 1080ti
Storage
WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
Kućište
Bitfenix Shinobi
Miš & tastatura
G502 hero
Mobilni telefon
Samsung A34
Hocu da pustim zvuk preko mini linije, za muziku i igre pa koja mi je dovoljna od ove dve? Live ima po oglasima za 10-15e a Audigy1 25e....koliko je bolja Audigy?

Live ce ti zavrsiti posao. Ali ukoliko ti 10 eura ne prestavlja neki problem uzmi Audigy !

Poslednja izmena:
Nisu komp zvucnici nego sonijeva mini linija, ima drvene zvucnike i sigurno je kostala vise, dobio sam je pa ne znam tacno koliko. Inace surfujem sa moba pa mi nije lako da sve pregledam...nego sjecam se kad je Audigy1 izasao kako su pricali da je ludilo

Live i Audigy su dve razlicite generacije kartica tj. chipova. Audigy je noviji i bolji od Livea naravno i kosta ti oko 30E u mp!
pozz

Imao sam LIVE 5.1, a sad imam AUDIGY 1. Live mi je u nekim igrama pravio problem sa originalnim driverima naravno pod XP-om jer CREATIVE za live i xp nikad nisu napisale dobre drajvere pa si prinudjen da koristič alteratiovne, a u kvalitetu zvuka su tu negde u suštini tako da ti je preporuka AUDIGY 1.

Ja kazem X-Fi :) ako su ti cene polovne Audigi 1 oko 25€ a rekose pre par postova da je mp cena oko 30€ sta te briga kupi novu, zaboravi na live, a i koliok znam vecina stvari na live verziji je softwareska tj. cpu radi.

hvala svima

Nazad
Vrh Dno