Šta je novo?

Live For Speed

fanatic

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Evo ovako. Šta Ja mogu da poteram od onih automobila ? Za sada je to samo onaj mali sa pogonom na prednje točkove a drugi je neka verzija NISANa 200 koji ima pogon na zadnje točkove. Još nesšto, kada gledam one screen shotove po sajtovima grafika je neverovatna a meni je u 1024x768 ni približno onome što sam video tamo. Toliko.

Pozdrav.

Kada budes sakupio 200 poena onda ces moci i treci, vizuelno vrlo slican tom drugom ali u turbo verziji i sa znacajno drugacijom fizikom. Kada budes platio, cini mi se, 12€ moci ces poterati sve koje vidis u meniju Cars, kao i dodatnih nekoliko staza.

Grafika nikako nije neverovatna, samo je vrlo korektna. Patch G znacajno poboljsava grafiku, ako vec nemas G verziju instalacije. LFS ima jako mnogo opcija za podesavanje grafike i ponekad je malo smor pronaci ono sto najbolje odgovara konkretnom sistemu. Ali kao sto rekoh, ne treba ocekivati neka cuda, meni npr. na ATI 9700, 1600x1200x32, 4xAA, 8xAF, najvece moguce teksture, sve na max - rezultat: pristojno. Mislim da je u filozofiji LFS-a da ne polaze mnogo vaznosti na grafiku, sve je u fizici.

Ok. A koja je fora u namestanju volana ? Sve namestim sem gasa i kocnice, znam da ima nesto da se namesti separate ili tako nesto nego me mrzi da provaljujem. Ako znas sta da namestim reci ...

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno