Šta je novo?

Live for Speed 0.2

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Evo vec 2 dana se ne skidam sa nje i nikako ne mogu da postignem vreme ispod 1:42:00 a video sam na netu da neki voze i ispod 1:35.
Prva staza je u pitanju,XR GTi vozim na tastaturi
I kako god da namestim setup kompovi su brzi na ravnici od mene(meni je max 170kmh,a oni idu oko 180-185).

Pisite sve sto je zanimljivo u vezi ove igre,mnogo sam se primio!

:) Iihaj, kolega, pa vec smo napisali npr. ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=25350
...i na kraju ovog thread-a:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=23431

Inace programeri vozackih igara u velikim kompanijama su stvarno ******* kad im jedan pojedinac i amater ovako ocita lekciju o fizici automobila... :rocket:

Jos kad bi neko barem otkupio taj engine i napravio kompletnu igru...ovaj sam nece dovrsiti nesto zaista ozbiljno jos par godina... :(
( pod "ozbiljno" podrazumevam barem dvadesetak raznih kola i isto toliko staza i neki napredniji sistem takmicenja...)

Pre nego sto sam postavio ovaj post uraduio sam search i nije mi bas mnogo pomogao,a pogledao sam malo i na stranim forumima,pa sam skapirao da su ona suluda 1:31 vremena napravljena na 0.1 verziji.
Ajde posaljite vase rezultate i ako nije problem neki setup koji moze da ide preko 180kmh

Calibra 4WD je napisao(la):
Pre nego sto sam postavio ovaj post uraduio sam search i nije mi bas mnogo pomogao,a pogledao sam malo i na stranim forumima,pa sam skapirao da su ona suluda 1:31 vremena napravljena na 0.1 verziji.
Ajde posaljite vase rezultate i ako nije problem neki setup koji moze da ide preko 180kmh

GTI masine se u 0.2 voze cak i 1.35. Ja licno sam izvukao 1.40 i ne uspevam bolje. Sa GT om sam nesto brzi, ne znacajno.

Ne mogu ispod 1:41 pa da j*** oca:cuss: :cuss:

Spustio sam auto najnize sto moze,povecao sirinu tockova,naduvao gume i nece max brzina preko 177kmh.
Kolike su vama najvece brzine,i koja su vam najbrza vremena u 0.2verziji

Moje najbolje vreme je 1:41:47:rocket: ,a igram 3 dana po 2-3 sata,a onaj turbo jedva proteram kroz krivinu

Ne mogu ispod 1:41 pa da j*** oca:cuss: :cuss:

Spustio sam auto najnize sto moze,povecao sirinu tockova,naduvao gume i nece max brzina preko 177kmh.
Kolike su vama najvece brzine,i koja su vam najbrza vremena u 0.2verziji

Moje najbolje vreme je 1:41:47:rocket: ,a igram 3 dana po 2-3 sata,a onaj turbo jedva proteram kroz krivinu

Ja sam uglavnom isto oko 1.41, ali sam uspeo par puta da lepo izvozim pa sam uradio 1.40 (ne znam koliko tacno, sad sam na poslu).

Sto se tice setapa, evo ti opis koji ce ti pomoci da malo bolje trimujes kola, ako bas hoces to sam da radis.
http://www.xs4all.nl/~aste/lfs/setupguide_lfs.html

PS. Oce neko LFS u mrezi? Mogao bih da podignem server, jos kad bi ucesnici imali i sezam nalog pa da budemo u lite rezimu.

Evo ja sam izvozao 1:38.94 , max brzina na pravcu mi je 178 km/h.

Setup koji sam koristio, malo sam ga ispravio da bi imao vecu max. brzinu.

Fuck!!!!!!Danas oko 17h sam vozio najbrzi krug 1:40:87 i posle par krugova mi igrica zakoci,restartujem komp i nece da mi se digne Win XP.
Uzmem instalacioni disk,da ponovo instaliram Win,ali iako ga i Bios i instalacija XP-a vide ,ne mogu da mu pristupim(pise access not posibile):rocket: :rocket: :rocket:

Jel moguce da je do igre ili je bas tad riknuo hard(WD 60GB)

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Setup koji sam koristio, malo sam ga ispravio da bi imao vecu max. brzinu.

Ja sam se preorijentisao na turbo od pre neki dan. Za sada 1.33.76. Vidim da voze 1.29.xx, ima mesta da se napreduje.

Ima ima, ja sam vozio oko 1:30.xx samo nisam nasao neki lep setup na netu pa sam vozio sa default podesavanjima. Zeznut je za voznju narocito na volanu jer nemas feedback kada ce da prokliza.

Lukija je napisao(la):
Ima ima, ja sam vozio oko 1:30.xx samo nisam nasao neki lep setup na netu pa sam vozio sa default podesavanjima. Zeznut je za voznju narocito na volanu jer nemas feedback kada ce da prokliza.

Auu, pa ti me bas deres, jace od 2 sekunde na GTI i 3 sek na Turbu, moracu da poradim na "sebi".

Koliko sam video najvaznije je podesiti kocnice. Ja uvek stavim malo slabije jer se dosta vremena gubi kada ti tockovi blokiraju i svako proklizavanje u krivinama odnosi delove sekunde kao i nepotrebno saltanje (nekada je bolje ostati u visem stepenu). Skini neki replay i posmatraj kako voze.

Vozio sam 1:30.67 ali ne mogu da okacim trenutno dokaz kao i setup koji sam koristio.

Pogledaj na www.liveforspeed.com

Lukija je napisao(la):
Vozio sam 1:30.67 ali ne mogu da okacim trenutno dokaz kao i setup koji sam koristio.

Mene što se tiče nije ni potrebno. Uspeo sam sa GTIjem da siđem na 1.39, ali uvek zaboravim da snimim svoje hotlap'ove. Inace 1.39 sam vozio a da nije bio HLVC ok.

Sada ce moci da se okaci. Kada dodjem u stan zakacicu setup kojim sam to postigao. Skinuo sam jos par zanimljivih setupa ali su tu negde, negde ides brze negde sporije ali na kraju izadje isto.

Evo vremena

Evo i setup-a

Nebojsa jel znas kad treba da izadje 0.25 verzija(prva koja ce se placati)?Kazu da ce biti jos automobila,staza,bolja grafika,ispravljeni svi bagovi...

Drajveri, ja iso na pravcu 183, al' vreme mi je 1:45. Inace sve to na prvom autu i sve defaults. Tek sam je danas skinuo, podstaknut vasim pisanjem, te mozda sidjem i ispod 1:40
pozdrav

Nebojsa jel znas kad treba da izadje 0.25 verzija(prva koja ce se placati)?Kazu da ce biti jos automobila,staza,bolja grafika,ispravljeni svi bagovi...

Ne zovem se Nebojša, ali je odgovor, valjda, dovoljno dobar....

Elem, trebalo je 0.25 do sad da izadje, medjutim stalno ga odlažu. Nisu stavili konkretan datum.

Nemanja mislim da se iz tvog nick-a veoma lako moze zakljuciti da nisi Nebojsa :p :p ,mislio sam na "Lukija"

Probajte ovo do jaja je:

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?threadid=72266

Lukija je napisao(la):
Probajte ovo do jaja je:

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?threadid=72266

Odlican je. Imam ga par dana, ali sam ga danas prvi put startovao. GTI sad ima turbinu na 0.8 bara i isti obrtni momenat kao i moj auto. Samo je problem sto ne mogu da podesim odnose na svim brzinama pa da se identicno ponasa.

www.liveforspeed.com oko 50MB

Elem ovo sam nasao na LFS forumu a radi se o prici kako moze da se "ugasi" motor (ovo je bilo jace od mene :) ):

I did it with the gti on the straight. Full speed, 5th gear. Shift down VERY quick to neutral. "prrt-prrt-prrt-prr.." it dies after a little prrt-ing as described

Sine Nebojsa jel ima na tom forumu najava za 0.25 verziju?

Nazad
Vrh Dno