Šta je novo?

LittleBigPlanet 2 beta

Ragnarok

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
440
http://www.lbpcentral.com/forums/content.php?211-LBP2-Beta-Coming-soon!

Hi all

There will be an LBP2 beta soon. We will have some more news on how we will recruit for this beta soon, but in the mean time i wanted to drop in and say that you will all be in witha chance to get in. If you are already in the beta group, you will automatically be in, and the forum has now been re-opened, so come along and say hi

ok more news soon, i promise

Ja sam vec upao. :)

Proverite ovaj link:
http://community.eu.playstation.com/t5/PRIVATE-LBP-2-Beta/bd-p/bEN_LBP_beta

Ako mozete da se ulogujete, i vi ste dobili pozivnicu. Za one koji su su ucestvovali u ranijim betama (LBP1/LBP1 Water) pozivnica se prenosi i na ovu.

Poslednja izmena:
Oce patku !

Pa sta je potrebno za betu? PSN Plus, ucestvovanje u prvoj beti i posedovanje LBP? :trust:

Hm, ovo mi se cini da je isto kao i za KZ3 betu, pa da jos nisu pustili.....

Treba da platim PSN pljus da bio dobio beta pozivnicu ? :D

Ja nemam PSN+, nisam napisao nikakav feedback za prvu betu, nisam ni igrao igru nesto preterano i nisam nijedan level objavio, ali sam opet upao. :D

Inace, beta verzija lbp.me je fantasticno uradjena. Kao neka fuzija facebooka i LBP portala gde mozete da izaberete nivo koji hocete, ubacite ga u red za cekanje i onda kada upalite full verziju na PS3-u da automatski pristupite tom nivou. Nema vise nespretnog trazenja nivoa i slicnih stvari, sve ide preko online portala. Vrhunski odradjeno.

Pa to i ima smisla.
Kako drugacije ubediti ljude da uzmu +, sigurno nece placati zbog mogucnosti da kupe Tomb Raider 2 nedelje ranije :).

^ Vec vidim gomilu starih igara sa automata remake-ovanu u lbp2 :p

pa sad zavisi sta podrazumevas pod dodatne nivoe. dlc (tj ono sto mozes da djuskas offline) se placali, online homemade nivoi nisu :)

a sto se tice ovih modifikacija, uopste mi nije jasno kako ce sve to da radi tj kako su oni to zamislili, a kamoli dal ce se placati :)

Media Molecule has announced a delay for LittleBigPlanet 2.

The PS3 game had been expected in November, but will now be released in January 2011.

E do šurca...

Meni je zapravo laknulo, pored gt5 i fife 11 koji izlaze u oktobru i novembru, a i prvi ideo nisam posteno izigrao... Dodatnih nivoa ima na milione, bukvalno.

Lose po njih, vise bi kopija prodali za bozic nego posle u januaru.

Možda se spremaju za provalu prodaje pred Srpsku Novu godinu? :d

A možda 100% i ne :)

Stvarno čudno da neko izbegava Božić kao release date.

Mozda ubacuju 3D podrsku/// ili move :/

Vrh Dno