Šta je novo?

Little Big Planet

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6

Platform: PS3
Release date: October 2008

Ova igra zasluzuje posebnu temu. (Mislio sam da vec ima tema, trazio sam, ali nisam je nasao)
Nesto najoriginalnije sto sam video do sad u igrackoj industriji :)

Ovde se nalaze skoro svi filmici koji su izasli do sad.

Pricali smo o tome kakva ce biti radnja u igri i da li ce biti uopste story mod, neko rece da je ceo smisao igre to pravljenje nivoa i zezanje u multiplayer-u, medjutim izgleda da to nije tacno. Ispostavilo se da ce ipak biti prica (to sam cuo u jednom od ovih filmica), kao i da ce biti itekako sta da se radi sa kreiranim nivoima. Recimo "trkanje", ko pre prodje kroz nivo i sve prepreke, itd... Mogucnosti su izgleda neogranicene.
Bice ludo kada ljudi pocnu da prave nivoe, pitanje je samo ima li nekog ogranicenja koliki je nivo i koliko mozes objekata da stavis.

Poslednja izmena:
Jos samo da dodaju neprijatelje i bossove i ova igra lako uzima GotY nagradu. :)

Code name: THE NEXT BIG THING
Moj razlog za kupovinu PS3...

Poslednja izmena:
Jos samo da dodaju neprijatelje i bossove i ova igra lako uzima GotY nagradu. :)

:)

"It's funny -- I don't think we actually mentioned this previously, but yes, we will certainly have enemies in the game; I think that's a fundamental part of good gameplay," said Media Molecule Senior Producer Pete Wilson in the latest issue of Electronic Gaming Monthly as quoted by 1UP.

"They will range from little robots that simply roam from left to right to spectacularly complex beasts that pose quite a challenge. We've recently built this big, huge giant, and, as with other objects in the game, he's composed entirely of materials that you wouldn't expect. He's quite intimidating, and shows the possibility of what designers can create."

A demo is tentatively scheduled for late 2007 with a full version slated for early 2008.

Source: http://www.ps3news.ca/07292007/22/mo...t_news_emerges

Jeste da je stara vest, ali ako je tacna, GotY&day 1 for me. :D

a el moe neko zapravo da kaze o chemu se radi igra ? :D

Odgledaj par gameplay snimaka, tako ces najlakse shvatiti.
Otprilike, igra ima mocan level editor pomocu kojeg pravis svoje nivoe(ili skidas sa PSN-a tudje) i onda ih igras pomocu onih lutkica...
Naravno, sve je ovo u praksi mnogo, mnogo bolje nego sto se da zakljuciti iz mog posta. :D

Ako mislis na pricu/kampanju, to jos niko ne moze da ti kaze o cemu ce da se radi, a da si pogledao koji filmic, video bi u cemu je u stvari cela fora.
Uzmes i napravis svoj nivo, bukvalno, dakle ogranicen si samo svojom mastom, a imas milijardu stvari koje mozes da iskoristis za pravljenje nivoa. Svaki predmet reaguje po realnoj fizici, uzmes sperplocu recimo, nakacis joj 4 teniske loptice (na primer) i dobijes skejtbord sa teniskim lopticama :), na koji mozes da skocis i da se vozikas, tvoj saigrac iz multiplejera moze da gura taj skejtbord, pa da skoci na njega zajedno sa tobom, itd, itd... Uzmes i napravis svoju sobu kao nivo recimo :) mada ne znam koliko ce moci u "dubinu" da se ulazi... a jedan od nacina sta mozes raditi tu je trka, dakle, ko pre prodje kroz nivo od pocetka do kraja...

Definitivno najsladja igra ikada, cure ce totalno da odlepe za ovim :)

Little Big Kratos! :D:beat:

Hahhahaha, extra, bice i Solid Snake verzija sigurno :p

Bice sve shto se moze zamisliti, a ako ne bude, moci cesh sam da napravish, to je poenta igre ;)

Vec osecam da ce moj omiljeni sackboy biti RRoD-ovani 360. :D

Poslednja izmena:
Da li se zna da li ce DLC za ovu igru da se naplacuje, jer ako hoce, dzaba svi ti dodatni nivoi :).

Da li se zna da li ce DLC za ovu igru da se naplacuje, jer ako hoce, dzaba svi ti dodatni nivoi :).

User-created nivoi su free (samo zamisli broj nivoa) a mozda ce se naplacivati oficijalni tematski nivoi. Recimo, Santa Monica napravi God of War nivo, to ce se mozda naplacivati ali ne verujem da ce biti vise od jednog dolara.
Takodje, prica se o mogucnosti naplacivanja nivoa od najtalentovanijih korisnika, ALI, ovo nikako nije uzbuna, sta vise, odlicna stvar, dakle, ALI, taj korisnik predhodno mora napraviti gomilu odlicnih besplatnih nivoa da bi ga developeri uopste uzeli u obzir da moze da naplacuje svoje naredne nivoe. Dakle, ako se neko dokaze u pravljenju sjajnih nivoa, moze se prijaviti za naplacivanje sledecih nivoa, ali kazem, moras biti ultra talentovan i nivoi ti moraju biti ludilo da bi te uopste uzeli u obzir. Cena bi najverovatnije bila 50 centi po nivou. Ako ti 100.000 ljudi kupi nivo, eto dobre kinte :)
O tome se dakle jos prica, nista to nije zvanicno... uglavnom, bice milijardu besplatnih i odlicnih nivoa a MOZDA ce se placati za nivoe od najkreativnijih korisnika ili za tematske nivoe od drugih SONY studija...

sad treba samo odluchiti da li uzeti NTSC ili PAL verziju(zbog kupovine DLC-a sa PS store-a)...

Aaaaaaaaa Walmart trailer :D
http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=13119

Ovo je sad izgleda potvrdjeno, i u ovom i u Amazon trailer-u se vidi pogled iz treceg lica, izgleda da mozes da zumiras i odzumiras kameru kako god hoces sto znaci da ce mozda biti moguc pogled i iz prvog lica... Fakin awesome! :)

jedina igra zbog koe bi uzeo ps 3 !
ok i killzone 2 :smoke:

users created DLC je region locked posto svaki region ce imati server za sebe. Tako da ce mnogo znaciti koju verziju kupite(US ili EU)...

Da li se zna hoce li biti demo na PSS-u za Little Big Planet? Jer ipak ne bih lupovao igru samo na osnovu gameplay filmova vec bih prvo da vidim svojim ocima...:D

Da li se zna hoce li biti demo na PSS-u za Little Big Planet? Jer ipak ne bih lupovao igru samo na osnovu gameplay filmova vec bih prvo da vidim svojim ocima...:D

Tesko.. kazu da bi bilo veoma tesko predstaviti igru u vidu malog demoa, ili bi morao mnooogo da zauzima, ili ne bi bio dovoljno reprezentativan, odnosno osakacen...

@ Jovus

VIdeh to, ali nije to nista zvanicno jos... Prica se da iako bude tako, oni nivoi koji su dovoljno popularni ce biti otkljucani i za ostale regione..

Ipak je region free. :D

Hi all, as many of you may have heard already in an interview at Leipzig the senior producer for LittleBigPlanet announced that the game is region locked. This is in fact not the case, and all shared levels in the game will be available worldwide. The confusion arose out of regional differences in how moderation will work as there are different legal rules each region have to play by, and at one point this looked like it may require the game to be independent in each region - however this has been worked around and there will only be one region for the game.... a LittleBigRegion.

Apologies for any confusion over this issue, however I'm pretty sure you're happy with the result.

http://community.eu.playstation.com/...thread.id=3462
http://www.ps3fanboy.com/2008/08/23/...e-by-scee-rep/

Nazad
Vrh Dno