Šta je novo?

LiteOn?

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Gde kod nas ima da se ispazare CDRW-ovi i DVD-ovi ove firme? Koliko sam primetio PinComputers ih vise nema u ponudi... ne znam da li sam istripovao ali kada sam poslednji put bio na sajtu ComTrade-a stajala je nekakva reklama za LiteOn-a, i cini mi se da ih imaju u ponudi. Jel imate ikakve informacije?

Ma Pin obavezno, ako oni nemaju niko nema. Idi na njihov sajt i proveri cenovnik

Nisam skidao cenovnik, ali mi je dovoljno to sto LiteOn-a nema medju optickim uredjajima u "proizvodi" delu sajta. To dovoljno govori.

Amon_Ra je napisao(la):
Nisam skidao cenovnik, ali mi je dovoljno to sto LiteOn-a nema medju optickim uredjajima u "proizvodi" delu sajta. To dovoljno govori.

Strpi se jos neki dan, ako vec ne zelis da uzmes Sony.
Naime, jedan krupan uvoznik treba da dovuce uskoro LiteOn CDRomove i rezace, mada ih ubedjujem za kompletan program

Odakle je uvoznik, iz Prokuplja ili iz rodnog ti grada? 😀

Peca je napisao(la):
Odakle je uvoznik, iz Prokuplja ili iz rodnog ti grada? 😀

Naravno, iz Maloshishte😀
Iz vase okoline, tacnija lokacija: kod sajmista, bivsa zgrada Jugospeda.
CD romovi i rezaci 52x treba da stignu u sredu(ako nema problema u transportu).
I ozbiljan sam, ne vredjaj.

BokiPK je napisao(la):
Naravno, iz Maloshishte😀
Iz vase okoline, tacnija lokacija: kod sajmista, bivsa zgrada Jugospeda.
CD romovi i rezaci 52x treba da stignu u sredu(ako nema problema u transportu).
I ozbiljan sam, ne vredjaj.

Zna li se okvirno cena, i da li ce biti i 48X rezaca?

Amon_Ra je napisao(la):
Zna li se okvirno cena, i da li ce biti i 48X rezaca?

Nazalost ne, za 48x neznam. I njima je to prvi kontakt sa LiteOn-om, bas me interesuje kako ce da formiraju cene.
Btw, oni su samo veleprodaja, pa mora neka firma da kupi od njih.

Ooooo, amone da li ces ti konacno kupiti graficku i rezac???🙂 Pa ceo novi beograd si smorio braaaaaateeeeee😀

Broz je napisao(la):
Ooooo, amone da li ces ti konacno kupiti graficku i rezac???🙂 Pa ceo novi beograd si smorio braaaaaateeeeee😀

Hahah ma pusti... ispaljen sam za cache za graficku pa cekam pocetak januara, dok cu rezac najverovatnije da ispazarim ove nedelje - i to verovatno Sony 48X deluje dobro, muka mi je vise od tih cekanja...

P.S. 'nash li kako si ti mene smorio sto nisi poslao ono programce? 🙂

Amon_Ra je napisao(la):
Hahah ma pusti... ispaljen sam za cache za graficku pa cekam pocetak januara, dok cu rezac najverovatnije da ispazarim ove nedelje - i to verovatno Sony 48X deluje dobro, muka mi je vise od tih cekanja...

P.S. 'nash li kako si ti mene smorio sto nisi poslao ono programce? 🙂

sta mislis os sony 24x/10x/40x ima ga u madjarskoj u metro-u za 50 evra sa uracunatim porezom... ja razmisljam da uzmem. jesi cuo nesto o ovom modelu

raindog je napisao(la):
sta mislis os sony 24x/10x/40x ima ga u madjarskoj u metro-u za 50 evra sa uracunatim porezom... ja razmisljam da uzmem. jesi cuo nesto o ovom modelu

U slucaju da nisi procitao moj predjasnji post na tu temu u sobi Storage reci cu ti ponovo - ne uzimaj to! Mozes dodati jos 20 jura i ispazariti 48/12/48 model koji moze da se klokne na 52/24/52, ili ako nisi u fazonu da dodajes tih 20 jura - mozes uzeti LG 40X.

Stize!

Konacno. Za sada, od LiteOn-a:
citac 52x
rezac 48x24x48(!)
Obavestenje mi je stiglo bez cena i kolicina/

Okvirno

Uh, jos nemam konkretnu cenu, dali su mi informativnu, ali ovako, prodajne cene:
CD-ROM 52x oko 25€
CDR-RW 48/24/48 oko 65€(mozda i nize!!!)

Za nabavne i dilerske mozemo razgovarati ako imate firmu. Dakle, poptuno legalna nabavka sa odgovarajucom garancijom i ostalo.

PitBull je napisao(la):
Meni SONY lepse zvuci od LiteON .

Jooooooooj nemoj tako da razmisljas! Samo pogledaj malo testove po netu i vidi kako se LiteOn rezaci kotiraju, sto je najgore tj. najbolje - Sony rezaci su u stvari LiteOn.

Broz je napisao(la):
K`o maksim po diviziji🙂

I moja kutija je ista takva, jedino sto pise 40/12/48😀
Ko zna, ako mi se dopadne, mozda ga i unapredim na 48x😀 Ne overklokovanjem😛

Konacno...

... stigli i dostupni.
Rezac je u bulku(kutije sa po 10kom unutra).
Cena: sitnica😀

...i lepota: 60€
Navalite od ponedeljka(Nish).
Za BG i ostale: ko ima firmu, uputicu ga na uvoznika(mozda vece neki posluju sa njim).

A zamislite...

... da ubedim uvoznika da dodju ovakvi:

Ubedi ga i za DVD ROM uredjaje... Bas bi sebe ponovio jednim takvim za NG

Alexandar je napisao(la):
Ubedi ga i za DVD ROM uredjaje... Bas bi sebe ponovio jednim takvim za NG

Eh,..NG i praznici su i preko.
Jedva sam i ovo izboksovao, za sve sto zelim svi kazu:"Posle nove godine.." A to znaci negde krajem januara🙁

Cena: sitnica

...i lepota: 60€
Navalite od ponedeljka(Nish).
Za BG i ostale: ko ima firmu, uputicu ga na uvoznika(mozda vece neki posluju sa njim).

Daj uputite me na nekog u BG ili na benchmarku ko ima
te LiteOn-e na prodaju.
Pozdrav

!!!

Uz svo duzno postovanje za rezace LITE ON, ali ih izbegavajte jer su totalni SHIT tj. dobri su privih dva-tri meseca a posle spasavaj se ko moze jer ako ga koristis za masovnije rezanje (svakodnevna upotreba po vise diskova) obavezno crkavaju ili narezane diskove nemozes procitati na nijednom drugom uredjaju sem na njemu samom (uglavnom prijavljuje AUDIO disk kada se ubace u neki drugi uredjaj). Ovo pricam iz sopstvenog iskustva jer sam do sada promenio tri LITE ON rezaca i to 32x, 40x kao i 48x i svi su se isto pokazali (evo ih u mom ormaricu kao suveniri), sada koristim TEAC 40x 12x 48x i za sada savrseno radi nijedan upropascen disk (od NO NAME do svih BRAND NAME diskova), citaju se na svim uredjajima cak i na onim praistoriskim BTC 4x PLAYER-ima. A ako hoces pravu stvar pazari F1.
Pozdrav!

Re: !!!

No77 je napisao(la):
Uz svo duzno postovanje za rezace LITE ON, ali ih izbegavajte jer su totalni SHIT tj. dobri su privih dva-tri meseca a posle spasavaj se ko moze... Ovo pricam iz sopstvenog iskustva jer sam do sada promenio tri LITE ON rezaca i to 32x, 40x kao i 48x i svi su se isto pokazali (evo ih u mom ormaricu kao suveniri), sada koristim TEAC 40x 12x 48x i za sada savrseno radi nijedan upropascen disk...
😀 Ti kao da si sa neke druge planete...
Verujem ja tvom iskustvu, ali to mu dodje kao onaj izuzetak koji potvrdjuje pravilo, tj. sitacija je u vecini slucajeva obrnuta - obicno ljudi drze te TEAC-ove po fiokama, kontejnerima i slicnim nedostupnim mestima, daleko od ociju da ih ne podsecaju na gorka iskustva i bacene pare...

Nazad
Vrh Dno