Šta je novo?

Liteon 16x/48x dvd

Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
619
Posto nemam Nero-a niti neki preterano ozbiljan benchmark program za Storage koji smatram relevantnim zeleo bih samo da vam prenesem utisak iz "realnog" rada - isti cd na Tec-u 32x pravi virtualni cd za 12:37 dok se sa pomenutog Liteona pravi 1:49 minuta !!! Strasno ! Jeste da Teac radi kao UDMA 33 a Liteon kao UDMA66 ali tolika razlika...Totalno sam odusevljen.

Jedina manica - mnogo buke (za moj ukus)

Da, culimo skroz pozitivne kritike za taj dvd rom. Mada ga nesto slabo ima u ponudi... gde si ga pronasao i posto?

Brutalan Zlica je napisao(la):
Posto nemam Nero-a niti neki preterano ozbiljan benchmark program za Storage koji smatram relevantnim zeleo bih samo da vam prenesem utisak iz "realnog" rada - isti cd na Tec-u 32x pravi virtualni cd za 12:37 dok se sa pomenutog Liteona pravi 1:49 minuta !!! Strasno ! Jeste da Teac radi kao UDMA 33 a Liteon kao UDMA66 ali tolika razlika...Totalno sam odusevljen.

Jedina manica - mnogo buke (za moj ukus)

Brz je taj Liteon ali to sto je teac-u 32x bilo potrebno toliko vremena je zbog vremesnosti uredjaja, zaprljanosti lasera ili nepodesenog dma moda. Nedopustivo je da mu treba toliko vremena. Inace UDMA33 je sasvim dovoljan za 48x. Ovo UDMA66 je samo marketinski potez, jer to nije potrebno.

Taj ima da se nadje samo ispod ruke, kod "generalnih zastupnika" koji su kod nas nazalost svi do jednog pojedinci, barem za kvalitetnu robu :(
Inace Lazo neka je UDMA 66, nece da se baci :) A da je Teac 32x uredjaj u najperfektnijem stanju nema teoretske sanse da uradi bilo koji vcd disk ispod 7 minuta, kao sto i nikada nije.

Koliko brzo ripuje audio u ExactAudioCopy ?

Nazad
Vrh Dno