Znaci, LiteON po starom...DER NIEBELUNGEN je napisao(la):Spremi se psihicki protiv buke.
ABCD je napisao(la):hm ... nasmeja me ovaj BokiPK .... mada mi izgleda da sam se oglasio na pogresnoj temi ... ... ... ... ... ...
* NEC 3520 - ubitacno dobar rezac, ubitacno los citac, i to vazi i za DVD medije i CD medije. Probano podosta primeraka iz razlicitih serija, sa razlicitim firmwerima, uvek ista prica. Uzimati u kombinaciji ako imate dobar (dvd)citac.
* LG-4163 - naginje ka "najbolji izbor", ali...problemi sa firmwerom i odredjenim medijima. Takodje muke pri citanju odredjenih medija. Ako vam treba DVD-RAM uredjaj, jedini izbor.
* Pioneer 109 - nije tako dobar kao 108-ca, definitivno.
* Sony - 710 - 22A, uzimati ako imate dobru cenu, flesovati odgovarajucim hakovanim firmwerima.
* LiteOn 1653, i od skora na trzistu 1673. Ovaj potonji jako obecava. Dobra podrska, hakovani firmweri, siroke mogucnosti.
ABCD je napisao(la):.... ... odnosno ....
Možda, ali to ćeš tek morati da pokažeš. Krenuo si jako lošim putem: pljuvanjem. Jedini uređaji koje bih se usudio da ozbiljno kritikujem su MSI zbog svog (ne)kvaliteta ili Plextor zbog politike cena/kvalitet.ABCD je napisao(la):... ..
ABCD je napisao(la):... ...
rekao si tiho i neprimetno .. ali si rekao ...sto mislis da ne bi pravili manje da je sve kako treba ... da nisu mnogo gresili u startu .... nemora to biti samo pitanje dobre podrske vec i broja gresaka .... a cisto sebe radi ... postavi si pitanje ... da li se toliko razlicitih i raznovrsnih firmera za Lite-On DVD-e pravi bas zato sto nemogu da nadju pravu kombinaciju u kojoj bi radio savrseno ... kao sto su radili Lite-On CD uredjaji
Jeste, DVDR/RW uredjaji im definitivno nisu na nivou ostalih ODD-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari