Šta je novo?

Lite-On LTR-52246S 52/24/52 - los pisac

LITEON je definitvno groblje od rezaca .

PitBull je napisao(la):
LITEON je definitvno groblje od rezaca .

Ako imas nesto konstruktivno, argumentovano i pametno da kazes, onda kazi. Ne pisi samo da bi povecavao broj postova.

BokiPK je napisao(la):
...

Ako imas nesto konstruktivno, argumentovano i pametno da kazes, onda kazi. Ne pisi samo da bi povecavao broj postova.

stvarno nije uredu sta pitbull radi... ovo bi po meni trebalo da se prijavi administratorima

raindog je napisao(la):
...

stvarno nije uredu sta pitbull radi... ovo bi po meni trebalo da se prijavi administratorima

A zasto?Decko je imao problema sa Liteonom i ukapirao da je los rezac.Vasa iskustva su drugacija i tu nema price.Mozda nema pojma o HW a misli da zna.I ko zna koji su jos razlozi njega naterali da pise ovako.
Moje iskustvo sa Liteon-om kaze....Izuzetno mali % reklamacija(pu,pu daleko bilo :mrgreen: ) NI JEDAN rezac mi se nije vratio.Isto ovo mogu da tvrdim i za LG 52x24x52 kao i za LG combo.LG deluje dosta robusnije naspram "krhkog" Liteona,ali zato Liteon ima bolji pristup i to osetno.

simpson H je napisao(la):
A zasto?Decko je imao problema sa Liteonom i ukapirao da je los rezac.Vasa iskustva su drugacija i tu nema price.Mozda nema pojma o HW a misli da zna.I ko zna koji su jos razlozi njega naterali da pise ovako.

Nije problem u tome što njemu nije valjao LiteOn, nego je problem što nema argumenata. I ja sam pljuvao (i još po neko) po TEAC-u 40x kada je svima bio najbolji uređaj a i testovi su ga dizali u nebesa, ali sam imao argument da se ne slaže sa mojom BX pločom (i sa još nekim pločama) i da postoji način da se ta tvrdnja proveri. Možda je tada izgledalo smešno, ali i dan danas imam diskove snimljene na tim TEAC rezačima i sada se jasno vidi da su prepuni C1 i C2 grešaka (tada to nije bilo moguće utvrditi). E sad, ako PitBull pronađe da nešto na LiteOn-u ne valja neka slobodno kaže, a to u vezi pregrevanja (to je bio problem ako sam dobro obratio pažnju) jednostavno nije tačno, odnosno može satima da reže bez prestanka i neće se diskovima ništa dogoditi. Osim ako on ne drži rezač na nekom čudnom mestu :)

Vrh Dno