Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
A zasto?Decko je imao problema sa Liteonom i ukapirao da je los rezac.Vasa iskustva su drugacija i tu nema price.Mozda nema pojma o HW a misli da zna.I ko zna koji su jos razlozi njega naterali da pise ovako.
Moje iskustvo sa Liteon-om kaze....Izuzetno mali % reklamacija(pu,pu daleko bilo :mrgreen: ) NI JEDAN rezac mi se nije vratio.Isto ovo mogu da tvrdim i za LG 52x24x52 kao i za LG combo.LG deluje dosta robusnije naspram "krhkog" Liteona,ali zato Liteon ima bolji pristup i to osetno.
A zasto?Decko je imao problema sa Liteonom i ukapirao da je los rezac.Vasa iskustva su drugacija i tu nema price.Mozda nema pojma o HW a misli da zna.I ko zna koji su jos razlozi njega naterali da pise ovako.
Nije problem u tome što njemu nije valjao LiteOn, nego je problem što nema argumenata. I ja sam pljuvao (i još po neko) po TEAC-u 40x kada je svima bio najbolji uređaj a i testovi su ga dizali u nebesa, ali sam imao argument da se ne slaže sa mojom BX pločom (i sa još nekim pločama) i da postoji način da se ta tvrdnja proveri. Možda je tada izgledalo smešno, ali i dan danas imam diskove snimljene na tim TEAC rezačima i sada se jasno vidi da su prepuni C1 i C2 grešaka (tada to nije bilo moguće utvrditi). E sad, ako PitBull pronađe da nešto na LiteOn-u ne valja neka slobodno kaže, a to u vezi pregrevanja (to je bio problem ako sam dobro obratio pažnju) jednostavno nije tačno, odnosno može satima da reže bez prestanka i neće se diskovima ništa dogoditi. Osim ako on ne drži rezač na nekom čudnom mestu